Pokušaj namještanja obiteljskog nasilja branitelju završio neslavno

0
7318

Policija  Gvozd je poznata po pokušajima namještanja procesa poštenima građanima srpske nacionalnosti te ih tako žele natjerati da se ne suprostavljaju SDSS-u, a isto tako žele osramotiti i branitelje, poglavito one za koje se sumnja da su uz  naš portal.

Tako je policajka Viktorija Brajdić zadužena za diskreditaciju poštenih. Nedavno je uz pomoć lokalne četničiije okupljene oko logorskog batinaša Galogaže htjela optužiti mirnu obitelj Dragić iz S. polja da je ovom četniku psovala majku četničku. Ta optužnica je pala na sudu. Isti dan policajka Brajdić izmišlja i drugi slučaj, obiteljskog nasilja starog gotovo godinu dana (opet podmetnutog)  branitelju nad ženom. Policija je došla “zaštiti suprugu branitelja ” godinu dana od navodnog nasilja u obitelji! I odlučila podignuti prekršajni postupak.

Znači ova policajka je pokrenula postupak godinu dana od događaja. Isto tako ista policajka za koju bi bilo bolje da prodaje sir i jaja na lokalnoj tržnici reagirala je 8 mjeseci od prijetnje silovanjem maloljetne djevojčice (8) ponovnim pokretanjem postupka, tražeći ponovne izjave roditelja djeteta (jer su se prve negdje zagubile?!), pa kada su roditelji izjavili da su složni sa izjavom od prije osam mjeseci, Brajdićka i kolega pišu da roditelji nisu htjeli surađivati sa policijom i mijenjaju iskaz roditelja, 6-7 puta Brajdićka na slučajevima Dragića ne reagira ili prešućuje neke informacije. Drugim riječima Brajdićka radi građane malo budalama, jer nosi odoru.

Nema što, brza je…Bolesnu ženu policija je pompozno privela na razgovor, držeći ju tri sata “kako bi priznala obiteljsko nasilje”. Policajka Brajdić je toliko bila jadna u to slučaju da je prijavu napisala s krvim danom i datumom za prekršajni sud. Sama prijava je pala na sudu protiv branitelja, kao i u slučaju Dragić i time se pokazalo istinito pisanje našeg portala.

Zanimljivo da su obje lažno prijavljene osobe prijavile lažno prijavljivanje djela, ali DORH u Sisku ne vidi nikakav problem ako te netko nazove monstrumom, nasilnikom, a dokaže se drugačije. Kada treba progoniti novinare za pisanje, bez problema prolaze prijave.

Policija u Gvozdu ne vidi problem ako policajac, bivši četnik prošao obuku kod Kapetana dragana Ljubiša Pajić, ne podnese prijavu protiv onog istog četnika Galogaže kada otme susjedu njivu i koristi je za svoje potrebe. On u tome ne vidi ometanje posjeda. Ali isto ne vidi kada netko koristi neregistriran traktor. Za ex četnike ne vrijedi hrvatski zakon.

Možda je vrijeme da Beograd počne plaćati policiju na terenu općine Gvozd.

HOP