Index-Smrdex iskoristio vandalski čin da pozove na linč Thompsona i kršćana

0
4921

Ploče Pozdravu Suncu u Zadru razbio je T.K. (25) iz Zadra. Razbio je oko 26 ploča.

Mladić je ploče razbijao teškim metalnim predmetom. Na videu se vidi kako neki teški komad metala diže iznad glave i s njim svom snagom udara u staklenu površinu instalacije. Od siline udarca komad metala se odbijao od staklene površine.


 

Prema prvim neslužbenim informacijama, mlađi muškarac u crnoj trenirci sa sivom kapuljačom razbio je oko 38 ploča na Pozdravu Suncu. Razbijao ih je teškim metalnim predmetom, a sve oštećene ploče su ulegnute nekoliko centimetara.

 

Inače, jedna ploča košta 14.000 kuna plus PDV, što znači da je pričinjena šteta oko 530.000 kuna plus PDV.

Ploče su u vlasništvu Grada Zadra i, kako doznajemo, osigurane su, a cijela zona instalacije je pod nadzornim kamerama. Moguće je da su one zabilježile ovaj dosad nečuveno divljaštvo na svjetski poznatoj gradskoj instalaciji.


 

Nepoznati muškarac oko 13 sati razbio je nekoliko solarnih ploča na instalaciji pozdrav Suncu.

Policija je oko 13.10 sati dobila dojavu građana. Prema prvim informacijama, nepoznati muškarac je došao do instalacije i počeo razbijati staklene ploče. Nakon toga je sjeo na biciklu i udaljio se s mjesta događaja. Instalacija je nedavno temeljito obnovljena za preko 4 milijuna kuna.-piše Zadarski portal.

 

Index-smrdex iskoristio je ovaj oduran čin jednog idiota da u svoj tekst ubaci krivicu jednog idiota podebljanu činjenicom kako mladić koji je ovo učinio sluša Thompsona i vjeruje u Boga. Znači Thompson je kriv što se sve ovo događa.

On vjerojatno po Smrdexuu svojim tekstovima poziva na rušenje Pozdrava suncu i jedan njegov fan je poslušao Thompsona, izmolio krunicu prije vandalskog čina. Tako to tumači Srbex novinarstvo na svoj način mržnje svega desničarskog.

Naravno HND se neće oglasiti na ovo Smrdexovo pisanje teških kretenarija.

U panici da ne ojača desnica u Hrvatskoj jedan maloumnik na Smrdexu napisao je kretenski tekst za obožavatelje budalaština i pozvao tim činom na stigamtizaciju Thompsona, pa i na sam linč svakoga tko sluša Thompsona.

matija babić

Crveni fašizam ponovo se širi Srbex Smrdexom…duh Matije Babić opet stvara bauk srpskog idiotizma.

HOP