Peđa drug i komunist u Škori vidi novog Karađorđu, odmah se Peđa ‘setio’ nebeskog naroda …

0
9204

Nastupio je čas, kad između Naroda i Kralja ne može i ne sme više biti posrednika. … Moju je dušu razdirao vapaj naših narodnih masa radnih i rodoljubivih, ali i namučenih, koje su rukovođene svojim prirodnim i zdravim rasuđivanjem, već odavno nazirale da se više ne može ići putem kojim se dosad išlo.’, riječi su Aleksandra Karađorđevića koje je Peđa Grbin objavio na svome Facebooku… time aludira na Škorinu kandidaturu za predsjednika. 

peđa

Koga će se sjetiti SDP ili Grbin prvo? Pa naravno nekog Srbina (karađorđevičevske loze), ipak su nas Srbi zadužili ubojstvom u skupštini, klanjima u 2. svjetskom ratu, lažiranjem povijesti i klanjima u domovinskom ratu. Koga se treba uvijek prvo sjetiti? “Nebeskog naroda”. Onda si drug i revolucionar! Sram bilo Škoru kako se i on nije odmah sjetio bar Pupovca i nebeskog naroda kao drug i komunist Peđa Grbin, kada već ne zna o velikim lopovima i koljačima iz srpske povijesti.

peđa-srbin-300x150PEĐA-300x194

Škoro je po ovom pretilom pokvarenjaku ni manje niti više nego veći velikosrbin od poturice vlaške- Karađorđa …teško čovjek može vjerovati da narod ovakvima išta vjeruje.

-Jednog od mnogih sličnih kojima diktator narodu poručuje da je došlo vrijeme da stvar preuzme u svoje ruke. Različitog samo po tome što je taj diktator vladao i nad našom zemljom. Vremena su možda drukčija, osobe su različite, ali tendencije iste. Miroslav Škoro je danas objavio svoju kandidaturu u kojoj je poručio da, ako on postane Predsjednik Republike, između njega i naroda neće biti posrednika. Pametnom dosta”, piše SDP-ov Peđa Grbin na Facebooku. Tko je tu pametan? Grbin? Napišeš poštapalicu “pametnom dosta” i odmah si pametan SDP-ovac. 

Poput onog sdepeovca iz šume, Zorana najgoreg premijera u svijetu Milanovića, ovaj pretili istrijan neokomunističkih stavova maknuo bi Škoru iz kampanje da njegov drug iz šume Milanović dobio priliku lupetati što više gluposti u medijima i tako pomogne Kolindi da bez problema dobije izbore.

HOP