Šef pročetničke sekte SPC-e Irinej provalio da su katolički svećenici klali Srbe u Jasenovcu i da je milijun Srba zaklano!

0
8718

GRADINA-U Jasenovcu ubijeno preko milijun ljudi srpske nacionalnosti i neki katolički svećenici bili rekorderi u zločinima u Jasenovcu.- to je izjavio frend Pape Franje, vodećeg klauna u Vatikanu, koji je papinstvo podredio cirkusu i ponizio poljskog Papu koji je izuzetno cijenio A. Stepinca, a koji je zaštito mnoge od svjetskog rata. Irinej poziva očito u novi rat!

 

Znači mi na našem terenu plaćamo crkvu koja širi mržnju prema Hrvatima, huška svjetske sile na Hrvate, time opravdavaju svoj genocid nad Hrvatima, a naše dežurne političke budale se slikaju sa tim zlotvorima koje nazivaju čak i svećenicima.

koliplenković pupovac porfirijejasenovac

cetnicki-zbor

KAO I TITO UVIJEK NAŠI POLITIČARI UZ PROČETNIČKU CRKVU

Znači srpski svećenik je primjer glavnog lažljivca u narodu? O njihovim lažima naši vodeći ne pišu ništa i u dosluhu su sa ovim zločincima. SPC sustavno širi mržnju prema nama, a kako vidimo glavni vatikanski vođa je uz te zlotovre i od zlotvora traži mišljenje i time on nije predstavnik nauka Isusa Krista nego podržavatelj mržnje i zločina jedne teško poremećene ekipe koja sebe zove crkvom. Grubo rečeno, ali istinito je baš tako.

Svi koji se slikaju sa svećenstvom te zlotvorske organizacije su isti kao i oni.

Svećenik SPC-a uvijek je bio uz Tita. Tito je prihvatio stotine tisuća četnika i zajedno sa njima napravio genocid nad Hrvatima 1945. godine . Zbog toga današnji partizani šute u svezi obnove spomenika četnicima i ne demantiraju pročetničku udrugu SPC.

Bijela_i_crvena_Hrvatska

Crna gora će oduzeti imovinu toj zlotvorskoj crkvi, koja je Crvenu Hrvatsku pretvorila u nekakvu Crnu Goru i odvojila hrvatski pravoslavni puk u BiH i sadašnjoj Crnoj Gori od Hrvatske.

Naša vlast takvim zlotvorima daje mjesto u našem društvu.

HOP