Škoro u pet minuta pokazao da je spremniji za izbore od Kolinde i Milanovića

0
15577

“Srž mog programa je savez s narodom nasuprot vladavini stranačkih elita.

Želim biti narodni predsjednik i samo ću vama polagati račun”, rekao je Škoro.

“U Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu, to je zapisano u prvom članku Ustava.

Jedino predsjednika Republike narod još neposredno bira.
Ta odredba mi je bila stalno u mislima, dok sam razmišljao o kandidaturi.
Hrvatskom danas vlada kontrolirani stranački sustav u kojemu se na vlasti izmjenjuju dvije najjače stranke sa svojim trgovačkim partnerima.

Dogodine nas možda čeka i velika koalicija. Političke elite potpuno su se otuđile od naroda, bahatost i arogancija ide toliko daleko da se raznim smicalicama i manipulacijama ne dopušta održavanje referenduma”, rekao je Škoro….”

Škoro je znatno više toga rekao nego itko na desnici, sve u par minuta. Znači da zna biti koncizan i jezgrovit, te shvaća da nema ništa od dosadnih traktata. U nastupu je smiren i vrlo precizan u onome što želi naglasiti. Nema straha pred kamerom i mimika mu je usklađena sa svakom njegovom porukom. Svime time pokazao je svoju ozbiljnost i kiruršku preciznost u determiniranju problema. Djeluje izuzetno uvjerljivo i time postaje velika konkurencija Kolindi i izmišljenom  spasiocu Milanoviću.

Po čemu je u prednosti? Kolinda je pokazala da nije državnik već poslušnik, ona se klanjala ratnom zločincu Vučiću usred Zagreba i ispala je budala kretenskim obećanjem kako će Hrvatska biti kao Švicarska.

Iz Hrvatske je napravila srpsku kasabu te je slogan Škore da je narodni čovjek- odlična zamjena narodne politike za politiku globalizma i svih ostalih idiotizama koje je prihvatila Kolinda, od Istanbulske do lažnih antifašista…

koli

Kolakušić? Prepotentan i isključiv poput Pernara, obrazovan ali zaglupljen svojim narcisoizmom nema šanse protiv Škore. Djeluje elitistički i ponekad odurno kao većina sudaca. Njegov promotor (isti kao i Pernarov) Dušan Cvetanović teško će obuzdati karakter sličan Zoranu Milanoviću.

milanović 7

Zoran Milanović? Oduran u nastupu i jezivo glup, pun idiotarija, a neki dan je pokazao da je isključivo tragikomičan. Provalio je tezu da su “naši bili u šumi 1941. godine i 1991. godine”. Po tome ispada da podržava iste koljače Hrvata, one partizanske i one srbopartizanske i četničke 1991. Mi smo ga nazvali čovjek iz šume. On je krapinski pračovjek u politici. Klaun koji će budale zabaviti i mrzitelje Hrvatske okupiti. 

Kažu neki pokvarenjaci da Škoro nema šanse protiv ovih klauna i lutkica na koncu? Po čemu nema? Ima.

received_2434946963408520

Jedino ga može ugroziti kradezeova tzv. desnica, koja se bori protiv kradezea i iza pulta surađuje sa kradezeom. Na EU izborima spasili su svojom svađom Plenkovića od propasti, ako ga uvuku u svoje kolo onda su mu šanse znatno manje, ovako na prvu itekako ima velike šanse. 

hasanbojan

Iako pokvarenjaci primjećuju da ga hvali Mesić, Mesić neće znati što ga je snašlo kao i Milanovića kada ih Škoro pomete sa političke pozornice, Mesić misli da će pojavom Škore lakše Milanović u drugi krug, no nama se čini da se malo preračunao i samo još jedni namješteni izbori mogu spasiti lažne antife od sloma, a u tome im može pomoći lažna desnica koja će u zadnji trenutak stati uz Kolindu…

mesić 7

Bujanec tvrdi da je Esih uz Kolindu te da će tu biti njen kraj, ako je tako to će se i dogoditi, ali mislimo da će ova lija dobro razmisliti prije tako opasne odluke…

Nama se Škoro čini da je najspremniji za utrku u kojoj mora privući i sve birače na svoju stranu, a ne samo bujančevu tzv. desnicu koja si dozvoljava biti ekskluziva, a to je uvijek opasno za kandidata. Škoro može uzeti mnogo glasova i lijevo i desno i centralno, znači od naroda i za narod, odmaknuti se iz svih vrsta elita. Narod je snaga jača od svih naših manje više usranih elita. 

bevanda

Sa ovim je opasno se slikati, a kamoli surađivati…za Ružu je pobrao lovorike, a ništa bitnog  nije napravio…zato Škoro drži se ti sestre i svojih novaca, jer kada te “elite” uzmu u krug sve će učiniti da te potkopaju i prljavim rubljem prekriju…

Igor Drenjančević

HOP