‘Levica’ Škoru uspoređuje sa Hitlerom i Karađorđevićem, a na desnici ga neki stigmatiziraju kao Mesićevca!

0
3293

375

Peđa tvrdi da je politika M. Škore slična Karađorđevićima. Po čemu je on to skužio samo sdp genijalci znaju i odjel iz vrapča.

Solitelj pameti iz 24 časa tvrdi da mu Škoro liči na Hitlera. Nema što ima i većih šizofrenika od sdepeovaca.

Javio se i prebogati Kosor za kojeg nitko nema pojma gdje se tako silno obogatio i njega hvata panika od Škore samo što mu se momentalno ništa ne priviđa pred očima kao kod ove dvojice…osim diktature…

Screenshot_20190624-201755_Facebook

Potpuno nebitni Kosor vidi neku diktaturu, ali ne vidi potpuno blokadu demokracije u Hrvatskoj, što je i normalno jer inače ne bi mogao skupiti broj glasova za vijećnika gradske četvrti, a ovako godinama glumi bitnost u našoj zbilji i muze naš novac u tzv. mafijaškoj državi.

Screenshot_20190624-192947_JutarnjiList

Ipak najbolji je general Rojs, on kad vidi Škoru priviđa mu se Mesić… po svemu sudeći bolje bi bilo da Škoro ne šeta po gradu da ga neko od ovih likova ne proglasi Niki Laudom, pa da krene bežanija levih i desnih po gradu…ispast će da svi vide neke svoje duhove u Škori.

Screenshot_20190624-202525_Chrome

Grdović moli Škoru da povuče kandidaturu jer ako popije kad Brankica ne gleda  još bi mogao navaliti na Škoru misleći da je Kolinda…

A sve to nije čudno ponašanje jer ima svuda pacijenata.

grdović

Tako po onima iz 24 časa ne sme bre nitko da radi spomenike u obliku slova  U jer oni odmah vide ustaše…ko njihova braća u Beogradu.

Screenshot_20190624-181229_24sata

Milanović u šumi vidi neke naše dečke gdje mi vidimo koljače i ubojice Hrvata, naši pak mediji to zovu oslobođenjem od nas samih!  Nama sve ovo izgleda kao ludnica.

FB_IMG_1561323818610

I da Škori bude još bolje pobrinuo se Bujanec. Doveo je škorine učiteljice  u studio da svima objasni kako Škoro nije Hitler niti Karađorđević…valjda će dovesti i njegove prijateljice u slijedećoj emisiji da ga netko ne bi prozvao da je gay. Tragikomedija naše zbilje.

Škoro i sedam malih patuljaka je nastavak desnih i levih dušebrižnika oko Škore u ovom tjednu.

HOP