Ercega -snimatelja zločinca Mladića ‘levičarski’ mediji predstavljaju kao branitelja, ima Ercega četnika, mogli bi i oni postati branitelji?!

0
4371

Zoran Erceg je bio u Mladićevoj službi kao osobni snimatelj, prateći ga na pregovorima HV-a i JNA na Velikoj Glavi.

zoran-erceg

Erceg je poznati huškač koji je prevodio šaku jada za vrijeme prosvjeda branitelja. Predstavljao se kao branitelj, napadao je branitelje. Korumpirani vodeći mediji ovog smutljivca predstavljali su kao branitelja koji je protiv prosvjeda. Smutljivac je radio cirkus i kod spomenika Tuđmanu u Zagrebu i ponovo glumatao branitelja. Nije jasno što ministarstvo branitelja uopće radi svih ovih godina…

Općinski sud u Splitu nepravomoćno je odbio kao neosnovanu tužbu Zorana Ercega, zbog teksta “Lažni branitelj Zoran Erceg, osobni snimatelj ratnog zločinca” .

Zanimljivo na sudu u Splitu, gdje se došao blamirati sa svojom tužbom bila je uz njega kćer JNA oficira, te šefica Documente Teršelićka koja već duže vrijeme falsificira ratne zločine sa svojom ekipom i pripisuje  hrvatskoj strani. I za taj problem ministarstvo branitelja ništa ne poduzima iako se radi u kaznenim djelima i zna za problem. Rezignirani branitelji molili su nas za pomoć. Mi smo tražili da se cijela stvar ispita u EU parlamentu.

Zadnji primjer takvog lažiranja je srpski vojnik ranjen u Vukovaru za kojeg piše da je ubijen u Vukovaru, a umro je u beogradskom VMA.

received_331133611173137received_2583469185026040received_893669630999150

Drugim riječima radi se o dva muljatora koja ruše ustavo -pravni poredak zajedno sa Natašom Kandić bez ikakvih sudskih posljedica pa čak i tužbama ugrožavaju zdravlje onih koji ih prozovu. Jad i bijeda od vlasti. Erceg je nedavno usred splitske rive oblačio dres četničkog kluba Crvene zvezde poznatog po transparentima podrške zločincu Mladiću i glumio velikog branitelja pred kamerama korumpiranih medija.

received_390588578234317

Mogla bi banana država Hrvatska proglasiti ostale Ercege koji su tijekom rata bili među četnicima kao i Erceg sa zločincem Mladićem – hrvatskim braniteljima i dati im svima orden kao i Miloradu Pupovcu.

FB_IMG_1556960202748

Onda bi bilo znatno više četničkih branitelja koji ruše ustavopravni poredak i služe prema potrebi nekad Zokiju helikopter Milanoviću i Andreju Pupovcu Plenkoviću prema potrebama.

Trump za razliku od Plenkovića zna sa mrziteljima svoje zemlje- ako si nezadovoljan otiđi, idi gdje ti je bolje…on poštuje one koji vole svoju zemlju, Plenković poštuje one koji mrze svoju zemlju i traže veća prava od većine.

Ionako četnici ubačeni u našu policiju rade što žele, zašto to ne bi i lažni branitelji među braniteljima…

HOP