Novinarka lokalnog radija prozvala ministricu Obuljen, njenog brata i Agenciju za el. medije za korupciju!

0
13968

“Čudne se stvari događaju tamo gdje ne bi trebale u Agenciji za elektroničke medije, pogotovo ispravnim i poštenim ženama koje su svoj posao radile savjesno i po zakonu.

Osobe nad kojim se već duže vrijeme koriste zastrašujuće metode prema njima osobno i njihovim obiteljima – bolje neka se smire, pozovu me na kavu- ja im predočim dokaze kojima bi mogli izgubiti posao u Vijeću i vrlo teško ga vise pronaći u HR.

 

Koncesije se ne daju zato što ste Majheru dužni, ili sto primate mito, ili prijetnje potaknute od njegove strane! Koncesije se daju tvrtkama koje ispunjavaju uvjete.

Od danas će jednu Agenciju koju sam smatrala konačno našom – hrvatskom, nepotkupljivom istraživati DORH i Sve ostale institucije. Ne može jedna osoba ( nakladnik ) ucjenjivati cijelu agenciju. Ako i može, tko mu je to omogucio? Istog trena kada su saznali za prijetnje, sačekuše, teške tijelesne ozljede nanesene sinu ugledne djelatnice – trebali su to prijaviti policiji.

obuljen

Dakle dragi prijatelji – čitati ćemo o tome kako Josip Majher dobiva sve koncesije koje poželi, tko mu to i zašto omogućuje i znali ova vlada, Premijer Andrej Plenkovic, da je Majherov fiktivni direktor poslao mail predsjedniku AEM-a u kojem stoji da se Ja javno svrstavam uz Vladu Andreja Plenkovica i HDZ. Vlada ne zna, ali ravnatelj AEM-a zna i ministrica Obuljen zna kao i njen brat Tonko koji Majheru putem Hakoma priredi proširenje koncesije.

Pa me sad interesira što će moj dragi prijatelj Plenković učiniti – jer se dobro zna grupa koja to radi.

Mislava Stipica sa HRTa sluša i vjeruje kao u Boga Josip Popovac, onda u vrlo lascivnom društvu predsjednik i vijećnik B. odu u Beograd gdje nastaju vesele fotografije kako bi ih se moglo ucjenjivati da gospodin Majher bez obzira što nema uvjete za to vlada nacionalnom medijskom scenom i skine Vladu HDZa , sve to pod budnim okom i možda naputkom ministrice Obuljen.

Napisala sam možda, jer ne vjerujem naivno da bi ministrica Obuljen imenovala ljude u Vijeće koji je odrađivao Josipovićevu kampanju, virio iz miške Mihanovića, odrađivao Sandri Švaljek – samo ne HDZu. Dakle da se zaključiti da su neki vijećnici poput Davora Marica za kojeg imamo dokaz i predsjednika i gore spomenutih “plaćeni” da medijsku scenu prepuste mimo zakona Josipu Majheru čije su tvrtke u stečaju, pa je otvorio nove, neispunjava minimalne tehničke uvjete i radi umreženo.

Još jednom gospodu iz Agencije upozoravam da imam svu njihovu dokumentaciju, ručkova, fotke sa kartanja s ministričinim bratom i naravno vrlo vesela druženja bez svojih žena u društvu prijateljica. Takvi vijećnici s takvim karakteristikama proći će kao i rekonstrukcija vlade, jer ma koliko Premijer podržavao Obuljen ne želi vise urušavati ugled stranke sa ljudima koji su izravno kompromitirani. Još oni ne znaju tko je nas Premijer Andrej Plenkovic. Uzet ću u miru kokice i čekati očekivani rasplet. Bit će to najbolji triler kojeg ste gledali / čast
poštenim članovima vijeća AEM-a i stručnim službama koje nitko ne
može kupiti. Idemo delati 👍💪 Zorica Gregurić bila si u pravu !”-napisala je na svome profilu osuđena za donacije Šitum Đ Siladi. Osuđivan je više puta za kriminal i njen muž, pa je ipak dobio posao na natječaju…kada ne dobiju što žele Siladijevi prijete svima. Čini se da je i ovdje neki problem sa koncesijama, jer osuđena Siladi nekada bliska SDP-ovom Josipoviću danas je bliska braniteljima i  vodi lokalnu radio postaju…

Nekada su blisko surađivali sa  Borom Rkmanom, ratnim huškačem poznatom po serviranju lažnih vijesti u ratu.

Radili su mu programe i izazvali veliki bunt braniteljskih udruga.

received_2307618596012601received_1102653063456604

aleksićka-i-josipović-300x200

siladi

Na isti način prijetila je i policiji…Osuđena osoba prijeti policiji? Jesu li to njene prijateljice spavale sa policajcima i snimale policajce?

Uglavnom kada Đurđa Siladi piše poruke preko facebooka u svezi korupcije  mnogo vladinog smeća izlazi van, pa i onog lokalnog! Poslije poruke nestaju, a Siladi ostvare svoje ciljeve. Ucjena nije kazneno djelo po ovome pravosuđu, baš kao i prikrivanje kaznenog djela o kojem ima informacije. Nema što vrh novinarstva s kojim se slika vrh države ( Jospović).

Željko Siladi kao direktor tvrtke Radio Psunj, koja je vlasnik radija Nova Gradiška,  sa suprugom Đurđom Siladi glavnom urednicom na tom radiju,  osuđen je jer su dio novca prikupljenog u humanitarnoj akciji za preminulu djevojčicu Noru Šitum potrošili za poslovanje te tvrtke bio je član Glavnog odbora SDP-a. Najviše političko središnje tijelo SDP-a.

Sada su se malo prešaltali udesno…

https://www.aem.hr/clanovi-vijeca/?fbclid=IwAR1LokUyMvdK_M2cdP9L0Dcg3l4vvjHuGK7uzm8eEnozwK5vYpe2C2qmM1k

U tekstu  Đ. Siladi se spominje Josip Popovac, predsjednik vijeća za medije,  a ono što piše “vijećnik B.”  odnosi se  na odlazak u Beograd navodno (?!) Bučević Damir. Jer kaže “HRT-a sluša i vjeruje kao u Boga Josip Popovac, onda u vrlo lascivnom društvu predsjednik i vijećnik B. odu u Beograd gdje nastaju vesele fotografije kako bi ih se moglo ucjenjivati”…Ovaj puta Siladi je opako zakuhala svima…

HOP