Dajemo veća prava onima koji su razorili marijansko svetište!

0
3170

Danas na blagdan Velike Gospe prigoda je za osobnu posvetnu molitva:

O slavna, zauvijek blagoslovljena Čudotvorna Gospe Sinjska! Premda nedostojan/a, obraćam se tebi, svojoj Nebeskoj Majci i Zaštitnici. Gledam tvoju svetu Sliku i molim te, radi ljubavi prema svome božanskome Sinu, pogledaj na me, dijete svoje, i u mojim me nevoljama pomozi. Pod svoje me okrilje primi, od paklenog neprijatelja brani, od napasti grijeha čuvaj, na kajanje potakni i na ispovijed ohrabri. Učini da zahvalno prihvatim oproštenje Oca Nebeskoga i sretno živim u milosti Božjoj sjedinjen/a s tvojim božanskim Sinom u Duhu Svetomu. Budi mi Majka i Zaštitnica vazda, a osobito na času moje smrti. Hvala ti, Gospe Sinjska! Amen.
FB_IMG_1565870754737

Našem narodu progon, uništenje svetišta, a Srbima sva prava..

FB_IMG_1565911819909

 

U Sinju preko 50000 vjernika, bez obzira na vrućinu ..Tako je i u drugim svetištima. Jedini ružan ukras današnjeg dana su kradezeovi političari koji su iz pobjedničkog naroda napravili zemlju naroda koji se protjeruje.

plenkonja

Ružno je vidjeti sina komunističkog predavača laži i oficirke JNA kako stupa sa tim narodom u Sinju. Upravo je takva slika zapravo slika propasti naše države.

HOP