Pupovac štiti “ugroženog Srbina” koji pali hrvatsku zastavu!?

0
17397

PLENKOVIĆEV PULEN, čovjek od najvišeg povjerenja Milorad Pupovac zvani Milokrad i dobar frend raspadajuće tvorevine Velike Britanije, u kojoj se ne zna tko pije, a tko plaća redovito postavlja u svoju stranku na vodeća mjesta okorjele velikosrbe;

Ratni zločinac Goran Hadžić i Vojislav Stanimirović

rkman

Boro Rkman

jovičić

Branko Jovičič- terorista i osuđeni kriminalac

received_395013051087247

Dragutin Ćelap- sanjperista i ubojica

linta

U društvu srpskog ekstremista M. Linte, i popa čiji vozač je bio pop N. Malobabić aktivni člana srpskih službi -zločinaca Stanišića i Simatovića.

malobabić

Nikola Malobabić- srpski vojni šifrant

Znači s kim si – takav si. I tu je priča o Pupovca završena. On podržava srpske ekstremiste i proziva Hrvatsku da nije dobra prema Srbima. Laž, on se bori isključivo za prava četnika, ubojica, zločinaca.

jasenovac-linta-4

Ovi srpski banditi bliski su suradnici M. Pupovca. M. Šapić na slici lijevo bio je srpski bezbednjak u ratu. S takvom osobom on gradi mir u Hrvatskoj?

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

Najbliži suradnik M. Pupovca , M. Linta na slici sa osuđenim pa onda pomilovanim ratnim zločincem iz Hrvatske, Đ. Škaljcem. S njime se i Pupovac sastaje u Beogradu.

Sve ovo znaju i naše službe te ne reagiraju.

Zadnji slučaj o kojem govori Pupovac u Kninu, gdje su njegovi ekstremisti sudjelovali u tuči, a ne mirni građani Hrvatske vidi se na slici naslovnice, jedan od sudionika tuče palio je hrvatsku zastavu. Ista osoba je prijetila ubojstvom šefa HVIDR-e, nosila majicu fašiste Mihailovića i kako vidimo sudjelovala u paljenju hrvatske zastave sada je ugrožena osoba, siromašna i dobra po Pupovcu. Pupovac štiti očito četničku nejač.

SMEĆE Čbusić smećeSMEĆE ČETNIČKOSMEĆE ČEu cemernici kod vrginmosta slavi bozicScreenshot_20190802-194858_Facebook

OVO SU RAZGLEDNICE SA BANOVINE. Hrvati više ne mogu u vlastitoj državi disati od četničkog terora.

Na ovo ne reagira Pupovac, jer on se bori protiv “ustaša”…Kada on ne reagira, ne reagira niti naša vlast…

Screenshot_20190822-230356_24sataFB_IMG_1566539517067Screenshot_20190822-230125_Veernji list

Ovo se zovu ozbiljni hrvatski mediji?

Kaže on nama svima zajedno sa svojim rođom Miloševićem da mu je svega dosta! Ne može se netko tako odnositi prema njegovim ekstremista!

received_508087319995022received_2749054041805694FB_IMG_1566539656215UZDOL

Zbog ovoga on će nas prijaviti europskim institucijama…e moj jado i bijedo ljudska…Kada će konačno njega netko prijaviti? Da li su i ove fotografije otkrile još jednog ekstremista? Ako nisu zašto su podmetnute i zašto je baš njegova krčma napadnuta? Radi li se ovdje o klasičnom specijalnom ratu? Isti  čovjek  divlja po Beogradu vozilom, navijač je C. Zvezde i ovdje dobiva batine?

‘Mene Srbi mlate bez maski na licu, otvoreno, pa gdje su policija, vlada, Pupovac i Britansko veleposlanstvo da me zaštite?’

Ovo je ključan dokaz da Pupovac ne štiti Srbe. Njegovi četnici, teroristi, mlate osobu koja je bila svjedok njihovih zločina, a naša policija, tajne službe i sudstvo pomažu im u tome. Čovjek ima svu dokumentaciju o zlostavljanju obitelji. Obraćao se istom Pupovcu kao pravoslavac, Pupovac ga nije zaštitio.

dragić

Njemu je cilj da ovoga čovjeka uz pomoć naše vlasti proglasi ludim. Ovaj čovjek nema zaštite države iako zna sve o njihovim ratnim zločinima. Iz toga se jasno vidi da je država prodana, a oni koji žele živjeti u njoj za vlast su prokleti.

Rade Dragić i naš urednik najproganjenije su osobe ove korumpirane države, izdajničke i otete, jer znaju za sve ratne zločine na Banovini!

HOP