Armada stala uz Hrvata kojeg danima linčuju vodeći mediji zbog sukoba sa Srbinom

0
1464

GRUPA pripadnika riječke navijačke skupine Armada “Over Forty Crew” poziva članove, simpatizere, navijače Rijeke, građane Rijeke na prosvjed podrške svom članu, Matku Škalameri, HGSS-ovcu koji je optužen za napad na Srbina Dobrivoja Arsića u Viškovu kod Rijeke.

Screenshot_20190826-164707_Facebook

Kako su napisali, mirno okupljanje će se održati u srijedu u 19:30 sati ispred istražnog zatvora u Rijeci.

Armada: On je žrtva posljednjih događaja u Hrvatskoj

“Tko god poznaje Matka, ili je samo čuo za njega, ima pravo vjerovati da je nevin i da sve što mu se stavlja na teret nema veze s njim kao osobom. Naš ‘Škala’ je u svemu ovome samo kolateralna žrtva niza proteklih događaja u Hrvatskoj’, poručuju iz OFC-a putem Facebooka.

“Nemojmo dopustiti da častan i pošten čovjek robija zbog tuđih političkih podmetanja i djelovanja. Molimo sve koji se u srijedu okupe, da se svakako suzdrže od bilo kakvih nepotrebnih incidenata i da ne nasjedaju na provokacije onih koji ne žele dobro Matku ali i cijeloj našem narodu. Pokažimo još jednom svima da smo najjači kada je najpotrebnije”, pišu pripadnici Armade na Facebooku.

Obratili su se izravno i Matku Škalameri i poručili mu: ‘Uspon je dug i težak, ali bit ćeš opet na vrhu i sa prijateljima… SLOBODAN! MATKO ŠKALAMERA, JEDAN OD NAS!’

 

HOP