HČSP: PUPOVAC JE ZLOČUDNI TUMOR HRVATSKE DRŽAVE KOJEG POD HITNO TREBA ODSTRANITI IZ HRVATSKOG SABORA I MEDIJA

0
4238

PUPOVAC JE ZLOČUDNI TUMOR HRVATSKE DRŽAVE KOJEG POD HITNO TREBA ODSTRANITI IZ HRVATSKOG SABORA I MEDIJA

Hrvatska čista stranka prava da je na vlasti, Hrvatska sigurno ne bi obolila od zločudnog tumora koji se zove Milorad Pupovac. Da ne nabrajamo i mnoge druge bolesti i viruse koje je svojom dodvorničkom i izdajničkom politikom doprinjela upravo svaka HDZ garnitura do sada te na taj način uzrokovala sve moguće bolesti i tumore poput Pupovca koji našu domovinu tako teško i krvlju stečenu razdire i izjeda te dovodi do raspadanja samog tkiva čemu svi možemo svjedočiti iz dana u dan.

Upravo taj tumor koji izjeda Hrvatske nacionalne interese kopa i ruje sa svojim saveznicima iz Srbije na najmanji mogući incident te lobira oko razno raznih međunarodnih zajednica s ciljem omalovažavanja, brukanja, ponožavanja i destabilizacije Hrvatske i Hrvata trebao je biti procesuiran i odstranjen iz hrvatskog političkog i javnog života.

U svakoj normalnoj državi takvi tumori su odstranjeni i optuženi za izdaju i rušenje Ustavnog poretka te ugrozu nacionalnih interesa, ali kod nas u Hrvatskoj kojom vladaju oni koji je ne vole niti su je željeli  je sve suprotno. Milorad je za svoju mržnju prema domovini koja ga hrani i plača  zajedno sa njegovim istomišljenicima iz SDSS-a bogato nagrađen Saborskim mandatima, pričuvnim časničkim činovima HV, razno raznim privilegijama, bonusima, dodacima.
Više od 3 milijuna kuna godišnje koje Srpsko narodno vijeće dobiva iz državnog proračuna RH redovito je utrošeno za provokativne i uvredljive aktivnosti Vijeća te poticanje netolerancije prema većinskom hrvatskom narodu.
Da stvari budu još gore, svake godine u Zagrebu održavaju proslavu Dana srpske vojske na kojem gostuju najviši državni dužnosnici uz gradonačelnika grada Zagreba.

HČSP postavlja pitanje koja normalna Vlada
ili Parlament na kugli zemaljskoj bi dopustile takvo poniženje i jad za svoj narod i državu?

Nadalje financiraju se njihove novine i mediji koji kritiziraju i omalvažavaju Hrvatsku i Hrvate te potiču na mržnju.Te novine ne samo da se nebi smjele financirati iz državnog proračuna, nego bi trebale biti zabranjene kao i SDSS koji vrvi od aboliranih četnika koji slobodno šeću hrvatskim ulicama i dalje provociraju napačeni hrvatski narod te ruju po još friškim ratnim ranama koje su nanjeli upravo oni.
Dok se s druge strane procesuiraju i zatvaraju hrvatski branitelji i generali.
Isto tako zakonom bi trebalo zabraniti i srpsku pravoslavnu crkvu, a ozakoniti Hrvatsku pravoslavnu crkvu što bi bilo normalno i logično pa se svi vjernici pravoslavne vjere u Hrvatskoj mogu moliti u Hrvatskim pravoslavnim crkvama, a nikako srpskim jer su te srpske pravoslavne crkve i njihovi manastiri utočišta i legla četnika bile i ostale čemu svjedoće mnogi video uradci svima dostupni pogotovo za vrijeme Domovinskog rata gdje je srpska pravoslavna crkva otvoreno sa svojim patrijasima, popovima, irinejima i sličnima pozivala na oružanu pobunu protiv Hrvatske te ujedno zločinačke četničke pohode i blagoslivljala.
Hrvatice i Hrvati mi kao HČSP već 20. godina upozoravamo na taj brzorastući tumor za našu domovinu kojeg danas teško bude izliječiti gotovo i nemoguće, no ako se okrenemo uzroku te zločudne bolesti imenom HDZ koji je svo to navedeno dopustio i nije liječio kada je bilo vrijeme nego upravo suprotno HDZ je taj tumor hranio na sve moguće načine koji god su tom zločudnom tumoru odgovarali kako bi sebi složili vladajuću većinu.
Zbog toga je danas naša Hrvatska doslovno  na infuziji i kisiku.
Isto tako jednako krivimo i sve članice i članove kao biračko tijelo toga uzroka koji svoje glasove daju za ZNA SE, a ZNA SE  njeguje i hrani taj zločudni tumor u svojoj vladajućoj većini.
Moramo biti svjesni da  smo na margini  gdje bolest samo što nije pokopala Hrvatsku uredno provodeći SANU memorandume dok vladajući šute i ne reagiraju kao da zajedno čekaju što brži kraj.

HČSP