Medijski rat i politički M. Pupovca protiv Hrvatske zbog fizičke ugroženosti Srba ima pozadinu u obnovi plana Z4?

0
5114
urednik portala HOP
urednik portala HOP Igor Drenjančević

-Ovo je već završna (srpska) operacija, a sad je pitanje kako će hrvatska politika odgovoriti. Akcija je počela prije šest mjeseci, sve je išlo stupnjevito i kriza je samo rasla. Ova dva incidenta kraj Knina i Rijeke nisu slučajni. Htjelo se pokazati da su Srbi čak i u Rijeci ugroženi.  Knin je izabran kao simbol pada velikosrpske agresije.

Screenshot_20190824-204047_Google

To su bile operacije specijalnog rata. Rukopis vodi ista škola, to su agenti koji pripadaju srpskoj obavještajnoj službi, nasljednicima službi koje su nestale raspadom Jugoslavije. Dio te službe je u Hrvatskoj. Početkom 90-ih je, primjerice, provedena operacija ‘Slog’ nakon koje je oko 400 novinara i medijskih djelatnika ostalo u ulozi spavača unutar hrvatskog medijskog prostora. Izvršna vlast nije ništa napravila i omogućila da ta operacija dobije zamah”, pojasnio je Domazet Lošo.

Screenshot_20190822-230125_Veernji list

Svakodnevno nas mediji hrane Karleušama, Matićima, Brenama, srpskim “zvezdama” i na taj način nas žele posrbiti. Drugi plan provođenja specijalnog rata u medijima vodi se nabijanjem stigme fašizma.

Screenshot_20190819-225100_Chrome

Taj dio je najopasniji jer mediji svako malo tvrde da je bijelo polje znak ustaške zastave, pa na osnovu toga stradavaju ljudi sa tim obilježjima na Bleiburgu. Koliko je austrijska policija neobrazovana i pod utjecajem srpskog specijalnog rata najbolje svjedoče građevine u Austriji koje ih demantiraju, a grb počinje sa bijelim poljem.

received_2939598679389784

Ako ova linija ima svoje ljude u MUP-u i pravosuđu kaos je zagarantiran.

Slučaj Škalamera u Rijeci dokaz je takve situacije kaosa.

U zatvoru je završio čovjek lažno optužen od Srbina uz medijsku pompu Novog lista i njegovih suradnika, Večernjeg lista, Jutarnjeg lista, 24 sata te Srpskog narodnog vijeća. Što to znači? Korupcijom medija, vlasti, te državnih službi Pupovac radi što želi.

Screenshot_20190826-232405_Chrome

Slučaj Škalamera postoji i značajno jači na Banovini. Pravoslavac Rade Dragić napušten je od svih institucija, proganjan jer je svjedok srpskih zločina u miru i ratu. Umjesto zaštite policija ga očito po nečijem nalogu želi proglasiti ludim i stalno mu podmeće, podmeću mu i naše službe, sve kako bi se prikrilo jačanje četničkog pokreta na terenu.

‘Mene Srbi mlate bez maski na licu, otvoreno, pa gdje su policija, vlada, Pupovac i Britansko veleposlanstvo da me zaštite?’

rade 2rade

Arsić bez ozljeda, a Dragić sa ozljedama.

Zanimljivo kada je Britanski veleposlanik dobio tekst na stol, nekoliko dana kasnije nestaje snimka Z1 tv “zbog kršenja autorskih prava”, a Bujica dvije godine se ne usudi pustiti svoju snimku o ovom slučaju.

Z1 je čak predložila našem uredniku vrlo perfidno da obiđu seljane tog mjesta koji već godinama mlate Dragiće, “da se čuje i njihova strana priče”…

I dalje tvrdim ovaj čovjek je svjedok na kojem se lomi cijela priča oko Pupovca i SDSS-a, nije bez veze baš njegovu kćer Aleksandar Vučić pozvao sa strane i ispitivao o ocu!

8a465fba56547c69a15c

Ova slika govori tisuću riječi o našim medijima. Kćer  nekadašnje djelatnice policije i novinar  (Jovanović) koji se srami rođenog prezimena, kroje medijski prostor Hrvatske. On proziva zemlju sa najmanje nasilja u Europi da je zemlja nasilja prema ženama. Pupovac proziva zemlju sa najmanje mržnje, da je fašistička.

obuljen i jovan2čulibrk

Sve ovo govori koju dubinu kaosa stvara Plenkovićev HDZ. Pa čak i u kulturi. Crnogorci progone srpsku crkvu, naši joj se klanjaju…

Na kraju slučaj Škalamera govori da je specijalni rat ušao i u samu stranku.

460

Slučaj nije izoliran, već je posvuda.

FB_IMG_1564989262949marušić 2

Ovaj HDZ-ovac i još k tome župan rasteže harmoniku sa četnicima…

čede

Ovaj HDZ-ovac načelnik općine učlanio se u srpsko kulturno društvo i sa ovim teroristom je nerazdvojan….

Naèelnik Vojniæa 'osposobljen za rad na siguran naèin', isto traži i za Vladu

Ovaj HDZ-ovac načelnik općine poziva svoje birače da na EU izborima glasuju za Pupovca!

ciro

Ovaj HDZ-ovac isto je predložio sa još većom težinom gluposti…

Za onog istog koji tvrdi da su Srbi ponovo ugroženi, pa se pritvaraju nevini ljudi?

čevap

Ovaj načelnik čestita Uskrs u društvu srpskog teroriste, kaže pukovnik Orkan- ubojice hrvatskih branitelja…

mikolč

I general pije i jede sa srpskim teroristima u našoj odori u Nišu, a za to dobiva podršku novinara Z1 tv…

Znači Arsić nije izolirani slučaj “bratimljenja HDZ-ovaca i srpskih terorista”…

458

Čudite se kaosu u državi? Mislite da su se srpski teroristi promijenili? Riba smrdi od glave!

Nekako nije čudno da naš portal ujedinjeno progone tzv. desnica, HDZ i Pupovac?! Da li bi se sve ovo događalo u zemlji da ima stvarne desnice?

Upravo desnica, desničarske grupe po društvenim mrežama brišu naše tekstove, prijavljuju kanal jer im očito istina smeta. Bolje ovakvo stanje…

Slučaj Škalamera je dokaz da sve što smo pisali ima sada i dokaze u stvarnosti. Zemlja je ukradena, tvrtke uništene, a desnica jedino raspravlja o pozdravu ZDS. I to na način da jedni tvrde kako je to stari hrvatski pozdrav, drugi poput generala HOS-a Prkačina tvrde da je HOS nastao na temeljima ustaštva… e pa sada…

Povijest je jako bitna i u njoj točni podaci. Od 1999. godine naša diplomacija pokušava postaviti Ruđera Boškovića u Milano i tek nedavno je uspjela. Srpska klika u Milanu je tvrdila kako je Bošković Srbin, naši bivši veleposlanik kako Dubrovnik nije tada bio u Hrvatskoj, pa se to otezalo od mila do nedraga…

received_482066595967105received_324823841643864

Kako vidimo u muzeju u Beču jasno piše da je “hrvatski naučnik”. Pitanje njima, pa zašto se nije nitko pozvao na tu činjenicu?Vjerojatno jer nemaju pojma za ovu bistu…

received_721813491612594

Slično je i sa Preradovićem za kojeg je SNV godinama lagao da je Srbin. I Pupovac zajedno sa njima. Koliko vidimo u Austriji jasno piše da je Hrvat. Zna li uopće naša veleposlanica te podatke ili one o grbu, a radi i djeluje u Austriji?

Što reći na kraju? Ako i dalje vjerujete u sve ove laži, takve medije i desnicu, vjerujte, brišite naše članke, proglašavajte nas udbašima, baš kao što nas srpska glasila i Miodrag Linta nazivaju ustašam, naš put će i dalje biti isti. Mi nećemo biti navijači pojedinih političara, već ukazivati na laži.

Laži i lažljivci uvijek okupljaju oko sebe lažljivce. I kao u slučaju riječkog SNV-a  i slučaja Škalamera puknu, ne zbog političara koji se dolaze naslikavati na prosvjedu, već zbog naroda i istine.

Neće nas spasiti niti jedan predsjednički kandidat i njihovo bogatstvo, već prosvijećenost naroda i istina.

Moj osobni stav i mišljenje je da srpska strana preko M. Pupovca želi aktivirati plan Z4, kao preduvjet za raspad države, a to su najavili u Lisinskom tijekom boravka A. Vučića.

Zbog toga po meni mediji toliko guraju nasilje prema Srbima, ustašizaciju, fašizaciju, a u tajnosti prosrpski kadrovi u sudstvu, policiji i HDZ-u preuzimaju glavnu ulogu i sude nam, kako bi imali što više dokaza prema nama.

Zbog toga je slučaj u Rijeci vrlo značajan. On otkriva medijsku zavjeru sa našim institucijama , SNV-om koji je očito pod kontrolom Pupovca.

delije

Iz Srbije se preko Crvene zvezde i njenih navijača čuje kako će klat Hrvate, da će ponovo osvojiti Knin i Vukovar, pred stadionom je naslikan Ratko Mladić, ratni zločinac, a sa druge strane , one intelektualne elite Srbije šire  laž o našoj genocidnosti…Nije bez veze Crvena Zvezda izabrana za guranje srpskom šovinizma među ‘sluđene Srbe’.

Ovo je završna faza. U kojoj nema vođe desne političke strane, nema jakog političkog partnera u svijetu i ima jaka ekstremna srpska politička platforma s kojom su složni Srbi.

HOP