Zoran Jovanović zvani Šprajc brani Pupovca i napada Kolindu jer se usudila napasti ‘zemljaka’

0
6230

Izgleda da je Kolinda Grabar-Kitarović samo upala u lonac koji joj je zamiješao Miroslav Škoro i prihvatila izazov da svoju predsjedničku kampanju vodi preko leđa legitimnog predstavnika jedne nacionalne manjine, navodi Šprajc- a piše neokomunistički Net.hr-

Zoki Jovanović koji se srami vlastitog prezimena s visine svima dijeli lekcije, a najviše ga hvali neokomunistički mutikaški portal Net, koji ga je nazvao carem.

Screenshot_20190912-131825_Facebook

Jovanović brani Pupovca , a sve podržava Net. Svaka slučajnost sa pričom, ” samo sloga Srbe spašava”.

Screenshot_20190912-131723_Facebook

Ozbiljni portal- Bravo care…najava kao za utakmicu C. zvezde. Bravo Net, tako se navija za Pupija, Jovanotija i ekipu novinarskih tragikomičara.

Još se sjećamo kako  se Jovanović borio da dođu srpske ojkače u Petrinju, a sa njima i srpski bezbednjak iz rata Stanko Čića…e Jovanoviću, Jovanoviću nije hrabrost Kolindu napadati, već o Pupovcu reći istinu…Jesi car baš ko i onaj Lazar, niti car niti hrabar.

šprajc

“Kadar sa Karaburme” kao i Jelena Februar stalno nešto kopa po Hrvatskoj.

Što je Kolinda loše rekla, ako je rekla da u najmanju ruku je Pupovčevo ponašanje bezobrazno. Kaže Jovanović da se on bori za prava Srba!? Zato je jedan Srbin umro u svinjcu jer nije dočekao njegovu pomoć?! Bori se Pupovac za Srbe ili srpske ekstremiste koji mrze ovu zemlju?

rade 2dragić

Međutim, izgleda da je Kolinda Grabar-Kitarović samo upala u lonac koji joj je zamiješao Miroslav Škoro i prihvatila izazov da svoju predsjedničku kampanju vodi preko leđa legitimnog predstavnika jedne nacionalne manjine.- kaže Zoran Jovanović…

I Škoro smeta, jer ne voli druga Pupija…bože koju novinarsku vojsku ima taj Pupi…

Završetak je više nego pogan, nakon svih laži M. Pupovca Jovanović se drznuo predsjednicu prozvati za spiralu zla koju ona širi, jer neda u miru Pupovcu da nas okolo blati i prijavljuje…

A kada takva konstrukcija dolazi iz samog državnog vrha, s najviše političke adrese koja treba voditi brigu ne samo o ustavnom poretku nego i o demokratskoj kulturi i smirivanju tenzija, ne treba čuditi ako i njeno sjeme zla ponovo procvate u nekoj usijanoj glavi i slomi se na nečijim leđima.

U ovom slučaju, na leđima Milorada Pupovca. Zato bi makar minimum političke kulture tražio da predsjednica Republike iduća tri mjeseca svoja politička pisma ne kiti zaglavljem i insignijama Ureda predsjednika, nego zaglavljem svog izbornog stožera u kojem komotno mogu stajati lonac i poklopac tako da znamo iz koje kuhinje dolazi.’-kaže Jovanović

Znači predsjednica sada što god kaže, a pogotovo protiv nekog Srbina to je zbog političke promidžbe. Najbolje da prestane govoriti i da umjesto nje govori trbušati napuhanko  Jovanović .

HOP