AMERIČKI VELEPOSLANIK U SRBIJI SREDIO PUPOVCU DONACIJU ZA SRB U VRIJEDNOSTI 350 TISUĆA DOLARA

0
8751

 

AMERIČKI VELEPOSLANIK U SRBIJI SREDIO PUPOVCU DONACIJU ZA SRB U VRIJEDNOSTI 350 TISUĆA DOLARA

Milorad Pupavac i četnik Vučić bili su zajedno  na jednom sastanku u Beogradu sa Američkim veleposlanikom u Srbiji Kyleom Scottom.

Na tom sastanku Milorad Pupavac je žicao novac za obnovu Doma NOB – a u Srbu.

Tu informaciju smo danas dobili.

15.03.2016., Beograd, Srbija - Predsjednik Vlаde Republike Srbije Aleksаndаr Vucic sаstаo se sа predsjednikom Srpskog nаrodnog vijecа u Republici Hrvаtskoj Milorаdom Pupovcem. Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

Autohtona – Hrvatska stranka prava danas je posjetila Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država i predala dopis za veleposlanika u Hrvatskoj W. Roberta Kohorsta.

miodrag-linta-i-milorad-pupovac-300x204

Obećano nam je da će naš dopis uredno primiti veleposlanik, a tiče se laži Milorada Pupavca o događajima u Srbu.

Objavljujemo javno dopis i video .

https://www.youtube.com/watch?v=ckGOy9Ub6jM&feature=youtu.be

AUTOHTONA – HRVATSKA STRANKA PRAVA

predsjednik, Dražen Keleminec

 

Poštovani gospodine,
W. Robert Kohorst
Veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država
u Republici Hrvatskoj

Vaša ekselencijo !

 

„ LAŽ O SRBU, NIKAD NEĆE POSTATI ISTINA „ !
Šokirani smo primili vijest da je Američka vlada investirala sa 350 tisuća dolara obnovu Spomen doma NOB – a u Srbu.
Laž je da je u Srbu 27. srpnja 1941 godine pokrenut ustanak antifašista – komunista. Bio je to ustanak srpskih četnika koje su naoružali talijanski fašisti da ubijaju i kolju nedužni Hrvatski narod u Srbu, Brotnju, Boričevcu, Drvaru, Grahovu , Crnom lugu itd.
Do Srba nalazi se mjesto Brotnja gdje su srpski četnici ubili 37 civila, a među njima i djecu od 3 do 8 godina i bacili u Dabinu jamu. Zar su Jure od 3 godine, Marko od 5 godina i Marija od 8 godina fašisti ?
Boričevac su do temelja spalili , a Hrvati koji nisu pobjegli od četničkog noža bili su pogubljeni.
Znate li za masovnu grobnicu Trubar kraj Bihaća ? Tamo su bili posmrtni ostaci civila hrvatske nacionalnosti, ubijenih 27. srpnja 1941. godine. Hodočasnika njih 350 ubijeno je kada su se vraćali sa proslave Svete Ane kod Knina. Srpski četnici zaustavili su vlak i bez milosti likvidirali, ne samo odrasle, nego ženu, djecu i starce, a među njima i drvarskog župnika Waldemara Maximiliana Nestora.
Srpski četnici tih dana počinili su i zločin nad Hrvatima u Grahovu. Palili su sva Hrvatska sela, a ubili 568 Hrvata u selima Obljaj, Korita, Luke, Ugarci i Crni Lug.
U selu Krnjeuše srpski četnici su na dan njihovog ustanka poubijali 240 Hrvata od toga 35 djece u dobi do 7 godina i 14 u dobi do dvanaest godina, 72 žene i 119 ostalih, među kojima i katoličkog župnika Krešimira Baričevića i tri svećenika pripravnika. Svi su bačeni u jame Golubnjača i Kaluđerica.
Župnika crkve u Obljaju Jurja Gospodnetića su dovezli u Srb i nakon strašnog mučenja ispekli na ražnju pred njegovom majkom.
U Srbu su na mjestu katoličkog groblja i kapelice 1954. godine navozili zemlju, stvorili umjetno brdo i napravili lažni spomenik komunistima tj. četnicima, a kraj njega izgradili Dom koji ste ovih dana financirali u obnovi. Cilj im je bio uništiti bilo kakav dokaz da su u Srbu živjeli nekad Hrvati.
Dana 25. srpnja 1990. godine u Srbu se održao veliko – srpski miting sa kojega su ponovno krenuli ubijati , paliti i protjerivati Hrvatski narod. Ponovno su počinili velike zločine i Hrvate protjerali i proglasili svoju nepostojeću državu.
Njihova mržnja prema Hrvatskom narodu i Hrvatskoj domovini traje i danas. Srpska manjina na čelu sa Miloradom Pupovcem lažno optužuje Hrvatsku za genocid, ( upravo su oni radili genocid ) i lažno optužuje Hrvatski narod da je fašistički.
Da li znate da je Milorad Pupovac predsjednik stranke koju je osnovao osuđeni ratni zločinac u Haagu Goran Hadžić ?
Milorad Pupovac danas terorizira Hrvatski narod, poziva preko svojih novina na paljenje Hrvatske usred turističke sezone i hvali se kako Hrvatska gori !
Srbi u Srbiji i Hrvatskoj žele i sanjaju Veliku Srbiju tj. oduzimanjem Hrvatskog teritorija i protjerivanjem Hrvata ! Taj plan sanjaju i danas ali neka i dalje samo sanjaju. Da ostvare taj plan zadatak im je da u međunarodnoj javnosti stvaraju sliku o Hrvatskoj kao fašističkoj i genocidnoj državi. Iz Hrvatske prema međunarodnoj javnosti taj plan provodi Milorad Pupavac.
Milorad Pupovac danas je stvarni vladar Hrvatske ( bez njega Plenković ne bi mogao biti na vlasti ) i Vlast mu dozvoljava da se opljačka Teslina banka, a da Državno odvjetništvo šuti. Vlast mu financira privatne novine Novosti gdje potpaljuje mržnju prema Hrvatskoj. Vlast mu financira udrugu Srpsko narodno vijeće i stranku SDSS samo zato da Vlast može biti Vlast.
Da li u Vašoj domovini manjine vladaju kao kod nas ? Da li u Vašoj domovini manjine Vas mogu prozivati da ste genocidan narod itd. Naravno da Vi to ne dozvoljavate i da je to kod Vas nezamislivo !
Pitamo Vas kako da mi to trpimo ?
Moram naglasiti da u Hrvatskoj ima Srba koji su branili Hrvatsku od velikosrpske agresije, da ima Srba koji vole svoju domovinu Hrvatsku ali su oni na žalost marginalizirani i progonjeni kao na primjer Rade Dragić iz Gvozda ili Nikola Krklješ iz Rijeke.
Ovo pismo šaljemo Vam iz razloga što smatramo da ste vjerojatno okruženi savjetnicima koji Vam daju lažnu sliku Hrvatske povijesti i sadašnjosti.
Prije nego li je Donald Trump izabran za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, Milorad Pupovac i njegovo društvo navijalo je za Barack Obamu. Preko svojih novina ismijavali su Donalda Trampa , a sada njima financijski pomažete za stvaranje lažne slike iz povijesti Hrvatske.
Na vaše znanje neki dužnosnici Autohtone – Hrvatske stranke prava financijski su pomogli kampanji za predsjednika Donalda Trampa.
Kad su Vaši prijatelji na čelu sa Miloradom Pupovcem vrijeđali i napadali predsjednika Sjedinjenih Američkih Država , Autohtona – Hrvatska stranka prava javno je dala podršku Donaldu Trampu.
Tada su nas komunističko – četnički mediji u Hrvatskoj napadali i pisali da smo fašisti sa ciljem da nas ocrne.
Poslali smo Vam zamolbu da nas primite ali odgovor nismo dobili već godinu i pol.
Ovom prilikom ponovno Vas molimo da nas primite i da Vam u živo prenesemo što se to događa i Hrvatskoj i tko to Vlada Hrvatskom !

Sa štovanjem !
AUTOHTONA – HRVATSKA STRANKA PRAVA
predsjednik, Dražen Keleminec

 

HOP