Milanović i pajser Beljak objasnili su nam razliku u kotlovini i nadaju se da će ih zbog toga narod birati

0
2615

Dakle, to je u Vukovaru bio sukob zakona i uličara. Ljudi koji su mrtvi pijani dolazili razbijati ploče i kasnije se samoozljeđivali. To je istina. I hrvatska država će, u onoj mjeri u kojoj ja to budem mogao utjecati, kao predsjednik Republike neću moći utjecati, ali ću moći govoriti. I to puno izravnije nego što sam nekada govorio. Nekada sam morao voditi računa i o tome da neke ljude ne povrijedim, koji nisu glasali za mene, ali koliko god ja šutio oni te mrze. E pa sad ćemo drukčije!-lupetao je i vrijeđao Milanović.

FB_IMG_1570744640563

“Kada sam bivšeg ministra Vlahu Orepića pitao gdje je nestala policijska snimka napada na Darka  Pajičića i što je sa slučajem, decidirano je izjavio da se u taj slučaj ne trebam petljati i da to pustim s mirom! To je rekao i tako je na kraju krajeva – bilo. Prošlo je pet godina, Saša Sabadoš nagrađen je mirovinom, a mog šogora, maloljetnog vukovarskog branitelja – nema. Došlo je vrijeme da se ta stvar raščistiti”-rekao je Penava.

FB_IMG_1569940058224

Uličar je otac poginulih dvoje branitelja?

‘Živković odgovara zato što se zalagao za Ustav jer je dokazano zadnjom odlukom Ustavnog suda da su dvojezične ploče u Vukovaru stavljene nepoštivajući stavak 8. odredbe Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina. Iritira i činjenica da je otprilike 35 branitelja dragovoljaca, časnika, dočasnika presuđeno, a Živković je samo zadnji u nizu kojem se sudi za razbijanje dvojezičnih ploča’, kazao je gradonačelnik Penava.

FB_IMG_1569940050999

Milanović je najavio da će zapravo biti oružje M. Pupovaca. I to je strašno. Sabornici i vlada doveli su do ove situacije. Izglasavaju nedorečene zakone i onda narod nazivaju uličarima, samo zato jer bi htjeli  živjeti od novca istog naroda. A ekonomski potpuno su svjesno i namjerno uništili zemlju.

Kao što Vučić ponižava hrvatski u svijetu narod , tako to u zemlji čine odurni uhljebi koji su oteli zemlju za svoje potrebe.

beljakScreenshot_20191019-193028_Gallery

Uglavnom od nesposobnog bezobraznog bahatog pokvarenjaka Milanovića  saznali smo iz njegovog javljanja iz Samobora  u društvu sa pajser Beljakom da je samoborska kotlovina bez kobasica, jer je Samobor bogat grad ( sa oronulim fasadama), a Milanovićevo Trnje je poznato po kotlovini sa kobasicama.

Kada to čovjek sluša nije nimalo čudno da je narod na ulici i traži da se ovi odurni uhljebi trajno uklone iz politike.

 

HOP

Da li je glavni saveznik Miloševića u ratu F. Abdić glavni inicijator migrantske krize u Hrvatskoj preko Republike Srpske?