Srbistan i ‘Aco devojčica’ u problemima, Putin ljut zbog prodaje oružja ‘Isilovcima’ i Ukrajincima

0
1156
Srbija bolesnoga luđaka Vučića u rekordno kratkom roku deklarirala se neprijateljem Ukrajine, Rusije i Poljske
vučić vaterpolisti
Pukla je Srbočetničija načisto. Prodaja oružja i droge ih je dotukla i u crnu zemlju zakopala. Cijeli svijet bruji o tome.
Svjetski mediji su preplavljeni vijestima o Srbistanu koji naoružava ISIL i dila drogu diljem svijeta, jer hrvatski šute.
vuč
Nego, nešto jako zanimljivo vezano je za ruskog obavještajca Klebana i izvjesnog srpskog časnika pod inicijalima Z.K. jer mu kriju Srbi puni identiet.
Luđak i bolesnik Vučić upao je kao i svaki glupan niskog IQ u vlastitu stupicu. Na konferenciji za novinstvo prije neki dan u povodu neuspješnog pokušaja demantija afere pod srpskom medijskom oznakom “ruski špijun” , Vučić je izjavio kako je “Srbija inače trebala usluge Georgija Klebana da bi preko njega ( očito kao posrednika ili od Srbije ovlaštenoga medijatora u prikupljanju arhivske građe i dokumentacije do iz ratnih 90 – tih godina ) došla razmjenom podataka s hrvatskom stranom o događajima iz rata u Hrvatskoj.”
nikolić-vučić-putin
I kad je Kleban kao ruski povjerljivi agent iz sastava GRU obavještajne službe, očito došao u posjed podataka i dokaza da su Srbi i njihove kombinirane komunističko – četničke bande razbojnika ubili ruske novinare, ratne izvjestitelje s područja Banovine u jesen 1991. godine, istoga časa Srbi su se ukočili od straha i panike što će na sve to kazati duhovni vođa Srbadije,a  koji  stoluje u Moskvi, osobno Vladimir Putin. Što ima za reći Putin svome malome od kužine Vučiću, doznat ćemo nakon njihovoga hitnog susreta u Moskvi već tijekom prosinca.
vucicpistolj
Putin je ruskoga slugu i propalog ruskog agenta i njihovog Trojanskog konja Vučića u fingiranim srpskim “pregovorima” o izmišljenom srpskom “pristupanju” EU pozvao na raport u rusku prijestolnicu.
Očekuje se susret ruskoga gospodara i njegovoga vazala iz ruske gubernije Srbije već za koji tjedan pod naznakom hitno. Sve su karte bačene na stol kao u kartaroškom otvorenju karata u igri zvanoj “remi.” Samo, ovdje nema u Vučićevoj dvostrukoj igri na dva politička razboja neodlučenog ishoda.
FB_IMG_1573292835649
Najprije je kao istinski i iskreni mrzitelj Europe i Amerike varao Zapad praznim i pustim pričama i obećanjima bez ikakvoga pokrića u djelima u stvarnosti. Istok je počeo varati kad se već dovoljno nakrao love da može umisliti da je u stanju djelovati kao potpuno neovisni politički igrač, koji se u njegovoj bolesnoj uobrazilji jednoga umišljenoga ego manijaka može poigravati sa cijelim svijetom.
FB_IMG_1573292842796
On bi bo najsretniji tip na svijetu kad bi na planetu živjele samo budale i glupani kao što je i on sam. Jer, samo u toj varijanti nitko ga ne bi skužio.
Nokautiran je srpski podlac i prevarant na svim poljima i on nezadrživo politički pada u nokdaun.
Neubrojivi bolesnik i luđak Vučić mislio je da može cijeli svijet varati kao nepismene, neobrazovane, lakomislene i lakovjerne Srbe. Ali, ne može ozbiljne ljude i jake države okretati oko maloga prsta i vući ih za nos. Nisu svi u istoj niskoj ravni njegove Srbije.
Srbi su se u nekoliko ne tjedana, nego i dana, svojom glupošću, ludošću i budalaštinama zamjerili i Rusiji i Ukrajini, evo sad i Poljskoj.
FB_IMG_1573229755463
Vučićevi mediji lansirali su nove laži kako su, navodno, srpsko streljivo izvozili Poljskoj kao prvome kupcu, te da tako ne snose odgovornost što su Poljaci svojom voljom prodali streljivo Ukrajincima.
Htjeli su vlastitu krivnju podvaliti Poljacima i njihovoj tvrtki “Natan”, koja je tobože, po srpskoj mašti kupila srpsko oružje i onda ga sama i po svome nahođenju proslijedila Ukrajincima u njihovom ratu protiv proruskih pobunjenika i odmetnika u regiji Donbasa, poglavito oko Donjecka.
Sad su Srbi u svoje igre prljave mašte i pokvarenih strasti uključili i Poljsku lažnim optužbama i podmetanjima želeći raspiriti stare povijesne naboje i prijepore na relaciji Poljske i Rusije i u režiji Srbije preko leđiju Ukrajine.
Rusima su se Srbi zamjerili kad su Rusi otkrili da Srbi šalju oružje ISIL-u, a Putin šalje svoje ruske vojnike da se bore protiv te iste Islamske države kojoj je njegov sluga, prijetvorni i prevrtljivi Vučić potajni veliki saveznik.
Drugi žuti karton i automatski crveni i isključujući od Rusa, Srbi su sad dobili kad su Rusi doznali da je Srbija tajno naoružavala i Ukrajinu, a istoj Ukrajini službena Srbija se i prije nego Rusiji i Poljskoj deklarirala kao najveći neprijatelj kad je godinama slala svoje ratne dragovoljce i pristaše velikosrpskih političkih pokreta na ukrajinsku bojišnicu da se tamo bore na strani proruskih pobunjenika u Ukrajini i uz potporu i logistiku ruske vojske na tlu Ukrajine.
Tako su Srbi otvoreno radili na razbijanju i rasturanju države Ukrajine, a nevješto i prozirno balkanski čobani glume pred svijetom političku i voljnu “neutralnost.”
Lud i blentav bio onaj što bi primitivnim opančarima bilo što i bilo kad povjerovao. Čim zinu, oni i masno lažu. To im je priroda tako dala. Ili, kako bi partizanska prosta i primitivna čobanija pjevala u Drugom svjetskom ratu: “To je njima njihova borba dala…”  a dodajmo na to i malu parafrazu te izreke…zato su i imali masovnoga ubojicu i zločinca Tita za maršala.
Nekad su imali Srbi za vođu Tita – “Kita”, a sad ta vulgarna rulja pjeva da im je i poslije Tita – “Kita” novi vođa Vučić, ili kako mu srbijanski opančari još posrpdno i uz rimu pjevaju Vučić zvani “Kur*ić.”
Neki salunski filozofi komunjarskih i četničkih srboslavenskih nazora i ljevičarskih pogleda rekli bi možda da je prejako ovako nazivati Tita i Vučića. Ali, kako žgadiju i tešku gamad nazvati mekšim i blažim riječima da bi oni i njihove pristaše razumjeli?
Uvijek je najbitnije neprijatelju poslati poruku načinom na koji jedino i najbolje razumije poruku, oštro, tvrdo, jako i odlučno.
Dragan Ilić iz Beograda
HOP