mag. Ingrid Runtić: Pernar nije uspio, nisu ga izbacili niti iznijeli iz studija

0
2841

Zapalo me nažalost ipak pogledati zadnjih sat i pol ove farse od sučeljavanja. Zabrinjavajuće je da su ovakvi likovi uspjeli sakupiti svaki po 10000 potpisa, jer bi svaka kumica s placa, svaki poduzetnik, svaki mentalno zdrav Hrvat, svaki pojedinac iz naroda znao bolje reći kakva promjena treba u zemlji. Nekoliko njih konačno je spomenulo da smo dio srednje Europe, a ne nekakvog Balkana, što svaki normalan čovjek ionako odavno zna, i to je to. Jedini je Đapić rekao da su temeljne vrijednosti na kojima počiva Hrvatska ozbiljno ugrožene, što je činjenica. Škoro je umjereno i pristojno odgovarao, onako kako bi odgovarao svatko od nas. Dakle, glupo je i njih dvojicu nazivati desnicom, jer je to normalni politički centar. Kolinda je bila podvrgnuta pokvarenom ruganju replika vrlo pokvarenog lakrdijaša koji se zlobno kesio pored nje, a Dalija ju histerično napadala svim i svačim dok joj je Kovač (poznat po izjavi sa su svi s imenom Ante ustaše) htio ko nekoj školarki zabraniti da piše bilješke na replike, što je nečuveno. Kolakušić je skoro svako pitanje odbijao s tezom da svjetonazorski stavovi ne spadaju u posao predsjednika, mašući rukom kao palicom ili čekićem, čime je pokazao da je bahat i glup, što je po meni najgora kombinacija osobina. Pernar ko Pernar pokazao isto ponašanje kao i u saboru i čekao valjda da ga iznesu sa sučeljavanja. Osim što je kratko pokušao kopati nos, Milanović je pokazao još goru bahatost i potpunu nezainteresiranost za sve, osim za uvođenje ćirilice u Vukovar.

Pokušaj rehabilitacije zločinca Tita i tamnice Hrvata Jugoslavije u postavljenim pitanjima će razgnjeviti svakog poštenog Hrvata i birača Hrvatske. Peovićku ne bih ni komentirala, ona bi mogla proć samo kao sporedan lik u nekom hororcu. Sve u svemu, više nego jadno.

 

Opaska slikarice: Kovačeva žuta kravata je nekaj najužasnije kaj sam vidjela na telki, vrištala je gore od Peovićke i Oreškovićke zajedno.

 

HOP