Juričan ‘pljuje’ po Modriću, hvali Peovićku, Pernara, Milanovića, sponzoriran od Index promocija…

0
17113

“Ostao je Škoro na tom ćošku i nije imao sreće. Katarina Peović ga je izjela ko prasca, napala ga je odličnim argumentima i on je ostao potišten, kao da ne može braniti to što ona izgovara”, komentirao je sučeljavanje večerašnji gost Direkta i dao svoj sud o tome tko je pobijedio ili izgubio u debati:

“Ja sam pobijedio, a nakon mene… Katarina je bila sjajna, odlična fajterica. Pernar je genijalni troler. Posljednjih sat vremena odlučio je furati svoju agendu, ‘pičio’ je po svom. Dalija je uvijek dobra, Zoki se držao dobro, nije bilo puno zoranizamaDejan mi je bio… nije mu prošla ta fora s obitelji, Ducea sam komentirao, Đapić… Ovog gospodina (Babić, op.a.) nisam shvatio što tu radi.”-veselo je tumačio tzv. predsjednički kandidat Juričan.  Onaj isti koji je ismijavao Luku Modrića.

20191219_121824

Trol očajne ljevice koji je ovdje ubačen da još veću anarhiju uvede.

Znači ako neki hosovac kaže glasno ZDS, on završi na sudu, ali kada predsjednički kandidat poziva narod na korupciju on je po profesorici Novosel sa Fakulteta političkih znanosti nešto svježe.

Peovićka je bez posljedica izjavila da je Škoro lopov , a imala je vremena u kampanji pokazati dokaze o tome. Zašto nije? Optužila ga je da podržava ubojicu četerdesetak osoba, Tomislava Merčepa. Ako zna da je Merčep ubio 40 osoba, zašto i te dokumente ne odnese u DORH?

Po čemu je Juričan siguran da to što govori  Peovićka je istina?

Za njega tzv. novinarka desnice koja je pobrisala sa svog profila ” razgovore sa Titom”  kaže da je genije. Što je genijalno iz sebe raditi budalu i iz naroda? Hrvatska se takvih nagledala.

O kome je najviše bulaznio?

“Smatraju je kraljicom gafova i svi su mislili da će se protivnici fokusirati na nju, ali bila je vrlo koncentrirana i smirena. Kad su pitanja letjela žestoko na nju, bila je jako kul”, kaže Juričan. Osvrnuo se i na druge kandidate, u prvom redu Kolakušića:

“Nije on tip za debate, volio bi on naređivati. I nije htio iz svoje kože pa se ne može otkriti koji mu je svjetonazor.”

Škoro je bio tih, time je neugodno iznenadio.” -kaže Juričan kao da je bio ubačeni reporter među kandidate.

Pogledajmo te njegove genijalne likove na slikama.

FB_IMG_1575874490506

FB_IMG_1575450771512received_2682646958484371dalija_oreskovic_i_kolinda_grabar_kitarovic

Oreškovićka tvrdi da je u porastu ustašizacija, Juričan tvrdi da su na mala vrata htjeli ugurati ustašluk Kolinda, Škoro i Đapić u sučeljavanje…

Nešto više od 230 tisuća kuna, iznos je koji je od 48 donatora dobio nezavisni Dario Juričan, no čak 200 tisuća kuna, maksimalno mogući iznos, uplatio mu je jedan donator – Index promocija piše HINA.

Nešto više od 2, 8 milijuna kuna darovali su građani i tvrtke 11 predsjedničkih kandidata do ovoga vikenda. Od donatora je najviše, oko milijun i pol kuna, dobila aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (HDZ), a najviši pojedinačni iznos, 200 tisuća kuna, dobio je nezavisni Dario Juričan.

Da li je sada jasnije tko je “genijalni Juričan”?

 

HOP