Nesposobni Milanović priznao da ga je Kolinda preveslala i pomogla Karamarku, a Radeljić potvrdio da Plenković ucjenjuje Kolindu na štetu Hrvatske

0
2678

“Ponudila mi je da sudjelujem u njezinoj kampanji kao ‘tajni vanjski suradnik za kojeg Plenković ne smije znati’, a za taj posao mi je ponudila i konkretan financijski iznos. To sam odbio i odlučio javno objaviti sve okolnosti pod kojima sam razriješen dužnosti.” – tvrdi nekadašnji savjetnik predsjednice, Radeljić.

‘Plenković od nje tražio da me smijeni i da ona na to mora pristati jer bez podrške HDZ-a ne može dobiti izbore’.-tvrdi Radeljić.

 

Ove dvije izjave zapravo govore više o Plenkoviću nego o Kolindi.

Kako bi prošla na izborima da se makla od HDZ-a vidi se na slučaju Škoro. Znači shvatila je da bez HDZ-a ne može što je real politika. I zato je žrtvovala svog pijuna Radeljića,  što se za nju pokazalo dobro jer svako malo ju on proziva u medijima.

S druge strane nudila mu je tajnu suradnju jer očito se ne slaže sa Plenkovićem. U principu Radeljić je ovom izjavom  htio naštetiti Kolindi na kraju kampanje, a zapravo joj je dao vjetar u leđa.

Ako ovome dodamo kako se Milanović žalio na nju  ( na sučeljavanju) da je za vrijeme preslagivanja MOST-a između Karamarka i Milanovića ona dala Karamarku da sastavi vlast i tako spriječila nesposobnog Milanovića da sastavi vladu za vrijeme izbora za Sabor, nekako je jasno zašto njen rejting u zadnje vrijeme raste..

Desnica zapravo ne razumije da je osovina Milanović-Plenković osnova za njeno uništenje. Već se vidi da je njihova prljava vojnikinja Peović udarna igla za prozivanje  fašizacije Hrvatske, a IDS, Taritaš i ostali sofisticirana “pesnica” . To ludilo može doći i do građanske pobune .

Pa tko voli neka izvoli, a oni koji se danas povode za Škorom i njegovim nevažećim listićom nisu niti svjesni da su time uništili svoju šansu na izborima. Tko će htjeti glasati za njih nakon Milanovićeve strahovlade i Plenkovićeve podmuklosti? Narod će njih kriviti da su doveli do toga stanja…

“Mudre vodi razum,
prosječne iskustvo, glupe potreba,
a brutalne instinkt.”
~Ciceron~

HOP