Povratak otpisanih: Prvo sučeljavanje upamćeno po šmrcanju i kopanju nosa , drugo po savjetniku koji nosi ‘ceker s placa’ po studiju 🤣🤣

0
4830

Zamislite kada vam uz Milanče Zoristu počnu o politici trabunjati aferašica Mrak Taritaš ili IDS-ov Miletić ili Beljak Pajser. To su Milančetovi drugari za širenje idiotske komunističke ideologije u nedostatku mozga.

FB_IMG_1578041616970

Glavna priča tih likova je ustašizacija Hrvatske, nacizam, Pavelić i Tito. To je jedino što nam mogu ponuditi u svojim glavama. To će nas spasiti od propasti.

downloadfile-12

Takve je čak dobro opisao Pavle Vujsić u stvarnim Otpisanima, nazvavši ih balansero…miletićbeljak

Škoristi pate za narodnim čovjekom Škorom koji je preko kradezea bio konzul, pa je kao narodni čovjek bio uz Granića u kampanji, Sanadera, pjevao za HDZ i to ga je kvalificiralo za totalno neovisnog čovjeka od kradezea.

FB_IMG_1575718827869FB_IMG_1575813953871

On je sa kradezeovcima bio slučajno. I kao takav narodni čovjek prekrižit će listić i na njemu napisati narod. Di ćeš bolje, mora da mu je to osmislio šef kampanje koji svako malo napiše neki status pa ga brže bolje obriše…

20200102_181317

Svojom ironijom je naglasio koliko je Kolinda grozna, a SDP stavio u drugi plan.

Screenshot_20200102-180705_Chrome

Jedino veliko djelo Mijića je činjenica da je obrijao bradu.

Na sučeljavanju na HRT-u Kolinda je došla u studio sa cekerima kao da je prije toga bila na Sesvetskom sajmu,  savjetnik je brižno nosio ceker  poput posluge iz “Zvonili ste milorde” , jer tako priliči majki kraljici. Nije jasno kako majka kraljica nije imala mjesta u gepeku auta nego je nosila ceker po studiju , odnosno njen savjetnik.

20200102_231625

Kolinda  je na ovom sučeljavanju bezvrijednih fora pretjerala sa grimasama prema Milanoviću te bi ovaj čovjek koji ima velikih problema sa nosom mogao to krivo shvatiti, jer ionako je slab na žene iz Rijeke.

FB_IMG_1578039971422

Na kraju je nosač cekera iliti savjetnik od majke kraljice rekao čovjeku čudnog nosa i čudnog mozga- Milanoviću, vrlo  hrabro ; “sram te bilo”…da bar po nečemu bude zapamćena ova dosadna debata, u zemlji uhljeba i naivaca.

Prvo sučeljavanje Kolinde i Zoke, dva nezaboravna diplomata bilo je zapamćeno po čudnom šmrcanju Zoke, a drugo će biti po savjetnikovom nošenju cekera u studio.

FB_IMG_1578040658172

Jedina nedoumica je bila što je u  cekeru , šminka ili kulen i kobasice.

taritaš w

Za kraj treba reći da sukob tzv. desničara oko majke kraljice i čovjeka ih naroda bi mogao dovesti na Pantovčak “povratak otpisanih”, Zoku i njegove antifašističke štetočine…

Davor Bernardić o Milanoviću za Jutarnji:

Moja je greška što sam u nakani da pomirim sve struje propustio članstvo suočiti s političkim nasljeđem moga prethodnika i njegovih sekundanata koji sada urlaju “držite lopova”. A to je nasljeđe – zapuštenost organizacije, pasivizacija članstva, pasivnost lokalnih organizacija. Nevidljivi forumi, pasivnost savjeta, nedostatak političkih rasprava, slab liderski kapacitet vodstva, autoritarnost predsjednika, klijentelizam, neispunjena obećanja, loše gospodarsko stanje, izostanak reformi. To su naši istinski problemi koje pokušavam s vodstvom stranke rješavati, ali me se na sve načine u tome ometa.
Jutarnji list, 12.9.2018

HOP