‘Milanovićeva raja’ u Milanovićevom stožeru urliče: Tito, Tito, Tito… a glasači tvrde da su kaznili HDZ. Kaznili su sebe!

0
14104

IZBORI

Hrvati broje glasove brzinom svjetlosti.

U 20.30: 75%
U 20.40: 87%
U 20.50: 93%

Ovo nema ni Amerika!
😁😎

APISE izdrži! Tko ovo može platiti? Teško je bilo vjerovati da Škoro ima samo 24 % , a još je teže vjerovati da Milanče može imati 52% 🤣, pa se netko pobrinuo da to sve što brže završi.

Da ne bi netko previše posumnjao kako je tu nešto sumnjivo , u svakom studiju neke od proročkih televizija sjedilo je po tri tzv. medijska i propagandna stručnjaka koji su se trudili poput vidovitog Milana  pogoditi tko će pobijediti na izborima, prije prebrojavanja, a poslije su ti vidoviti ljudi govorili zašto je Milanović pobijedio i predviđali su kakav će biti predsjednik. Šteta što nisu predvidjeli i tko će pobjjediti na Lotu…

Na tzv. desnici optuživali su jedni druge. Tako su jedni licemjeri optuživali HDZ-eovce kako nisu izašli na izbore jer su hadezenjare vrijeđale Škoru, ali su zaboravili da je Bujanec vrijeđao Kolindu godinu dana…baš uvjerljivo. Još bi moglo ispasti sumnjivo to objašnjenje za one koji sumnjaju u izbore, kao jedan igrokaz igrača u sjeni da uvjere narod preko poništenja listića kako je  to uzrok ovakvog ishoda…

Škoristi se grčevito drže Škore ne zato jer ga vole, već jer je on jedini od njih koji nešto može učiniti u politici?!

Oni sebi lažu da je on čovjek iz naroda, iako je čovjek iz nekadašnjeg HDZ-a. Njih ne zabrinjava što je jedan dio birača glasalo i u drugom krugu za njega i tako poništilo listić. Slično kao i Škoro. I smatraju da time nisu pomogli Milanoviću…20200105_125921

FB_IMG_1578271432807

Tako oni u panici šire svoje teorije. Ali zaboravljaju da je i veliki dio birača sklon Škori ostao i kod kuće…I zadnja njihova teorija  je kako neće glasati za manje zlo. Za manje zlo su uvijek glasali, to im  nije previše smetalo, ali sad su i u tome našli opravdanje.

Pa kad oni prodaju teorije zašto ne bi i netko i o njihovom neizlasku…

Screenshot_20200106-014222_Facebook

Škoro je u Lisinskom pozvao hadezenjare kao svoje birače da glasaju za njega…po toj teoriji njima odgovara Milanović jer lakše će srušiti Plenkovića…A što ako Plenković i Milanović pometu njih preko medija koji su totalno  na crvenozvezdaškoj strani?

Znači tko će prije njegova “djevojka”…

Ono što im smeta kod kolindinih navijača to im ne smeta na Škori.

Jako zamjeraju kampanju HDZ-a protiv Škore, ali ne zamjeraju cjelovečernje pljuvanje Kolinde u Bujici? Uspoređivanje sa Avom Karabatić? Nije li to slično tezama Mesića da je ona kao Nives Celzijus…?

20200106_112003

Desnica nešto zakuha, pa onda glumi uvrijeđeno paće, kao da im savjete nudi drug Pupovac, klasična oprobana shema… Tako da ne stoji Raspudićeva teza da su škoristi ostali doma u drugom krugu jer su hadezenjare blatile Škoru. Blatili su oni isto Kolindu.

Ipak veći dio biračkog tijela neće im oprostiti igre koje su dovele do ovoga stanja. Mnogi dobro pamte i sjećaju se da je Bujanec kao njihov vođa godinu dana u svakoj emisiji prozivao Kolindu, očito ciljano i ni približno nije prozivao štetočinu i prznicu Milanovića. Tom lošom strategijom na tzv. desnici otvorio je sve anatagonizme prije izbora.

20200102_181317

Vođa kampanje od Škore ovo je pisao pred drugi krug izbora. Znači ciljano se išlo na Kolindu. Na početku prvog kruga Škoro piše da nikako ne smijemo dozvoliti Milanoviću da postane predsjednik…

received_629572997778871

Za drugi krug to očito ne vrijedi.

Da li je Kolinda za sve te igre znala? Da li su te igre uzrokovale sijase gafova i čudih izjava?

Kolinda je izgubila izbore jer je previše kao predsjednica kalkulirala i tako počinila svoje političko samoubojstvo; od proslave dana vojske Srbije u Mimari , posjeta Vučića pa do šutnje oko muljaža oko referenduma. Očito je netko vani htio provesti te poteze a ona se ponudila ih realizirati. I tu je otvorila vrata desnici  i ljevici da se poigraju s njom.

Prema ovoj priči ako je uopće realna u živote nam se vraća prijetnja najvećeg koljača Hrvata, Tita i njegovih sljedbenika u SDP-u , tko se Titi zamjerio njegovi bi ga kao i danas proglasili fašistom, te se na taj način obračunali s njim.

Da nije sve to klapnja govori činjenica da je Milanovićeva ekipa pljeskala Titu, dozivala svog boga Tita urlikanjem TITO-TITO-TITO nakon pobjede Milanovića.

Hrvati iseljavaju, a titoisti se množe. To je slika države. Oni ne križaju listiće, okupljaju se oko jedne osobe koja ima najveće šanse i uglavnom pobjeđuju brojnine biračko tijelo.

Državotvorni dio politike nema svoje medije, niti svoju mrežu, a o financijama da ne govorimo, sve ljevičarske udruge i Spc, te pupovčevi puleni drže naš novac.

20200102_232254

Screenshot_20200106-091840_Chrome

S Milanovićem i titovom bistom na Pantovčaku projugoslavenska i prosrpska ljevica počinje svoj pir uz blagoslov hadezenjara zarobljenih Pupovcem.

HOP