Predsjednik Republikanske stranke Srbije tvrdi da će Nikolić i Vučić završiti u Haagu?!

0
2278
Haag napokon podiže optužnice protiv notornih ratnih i poratnih zločinaca Vučića i Nikolića
vučić vaterpolisti
Uz veliku pozornost ispratili smo intervju lidera Republikanske stranke Srbije Nikole Sandulovića you tube kanalu Teslavizija u kojem je on kao čovjek blizak Bijeloj kući i republikancima Donalda Trumpa elaborirao o aktualnim političkim temama u svezi kriminala, pranja novca, trgovini oružjem i drogom, te o svim političkim spletkama i tehnici i režiji političkih ubojstava u režiji zloglasnog režima poludjelog i nenormalnog kriminalca Aleksandra Vučića.
Vucic session-4
U središtu pozornosti bio je Sandulovićev osvrt na najozbiljnije dojave što ih je zaprimio od svoga političkog insajdera i izvora bliskog Haškome Trubunalu u Haagu. Prema je Tribunal službeno zatvorio prije nekoliko godina glavni rad i seriju novih procesuiranja, ta je međunarodna kazneno pravna institucija nastavila u odvojenim tijelima rad na aktualnim političkim procesima. I tako su u fokus zbivanja dospjele četničke vojvode Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić, kojima bi prema obavijestima Nikole Sandulovića, što ih je prezentirao u razgovoru s novinarkom Oliverom Štrbac, Haag trebao konačno suditi za sva počinjena zlodjela od ratnih devedesetih na ovamo. Ovakva vijest je golema, mada prekasno stigla satisfakcija svih ratnih i poratnih žrtava dva monstruma u ljudskom obličju Vučića i Nikolića. Morbidnom tandemu mogli bi se, dakako, priključiti u Haagu i praviti im društvo i njihova subraća srbijanskih neandertalaca na blagom prijelazu ka kromanjoncima poput Šešelja, Dačića, Vulina i niza njima sličnih spodoba. Takvih barem Srbija ima na izvoz i ne manjkaju joj takve moralne i ljudske nakarade. Ostje još jedino upitno hoće li Haag suditi Vučiću i Nikoliću zbog jednog ili više kaznenih djela. Razloga za suđenje tim teškim i nepopravljivim zlikovcima je doista napretek.
vuč
Nikoliću bi Haag napokon trebao suditi i presuditi za višestruko ubojstvo hrvatskih civila u slavnonskom selu Antin, kad je poptpuno pijani četnički koljač Nikolić zaklao, a onda pobacao babe i djede u bunar, a Tribunal mu kao i Vučiću treba suditi i radi nepoštivanja suda, jer su obojica kao predsjednik i premijer Srbije izrugivali javno Haški sud odbijanjem izručivanja njihovoga idola i kuma, masovnoga ubojicu Vojislava Šešelja na izricanje drugostupanjske presude sudu u Nizozemskoj.
vucko
Krvoločni koljač Šešelj je izricanje drugostupanjskog i pravomoćnog pravorijeka dočekao u miru i tišini svoje četničke špilje u Batajnici umjesto da odleti do Haaga i nastavi tamo po zasluzi. ribati zatvorske parkete. Vratilo se četničkoj bagri Vučiću i Nikoliću kao bumerang i odbijanje izručivanja Haagu Vjerice Radete i Petra Jojića, koji su kao zastupnici Šešeljeve fašističke i nacističke SRS zastrašivali, ucijenjivali i prijetili smrću svim potencijalnim srpskim svjedocima na popisu Haškog suda, a sve to je u ime Radete, Jojića i pokojnog četničkog vojvode Steve Ostojića organizirao Aleksandar Vučić, koji je i sam osobno sudjelovao u tome prijeteći, zastrašujući i ucjenjujući brojne potencijalne srpske svjedoke u procesu protiv njihovoga četničkoga vođe Vojislava Šešelja.
vuchic-i-seselj
Mislili su Srbi da mogu nadlukaviti cijeli svijet, ali su se kao i obično prevarili u računici. Uskaču polako, ali sigurno u jamu koju su drugima kopali. Pravda je ponekad spora, ali je dostižna, a to su pravodobno morali znati srbijanski zlotvori. Isto tako, morali su biti svjesni da će im prije ili kasnije doći glave i najnovije afere trgovine na veliko oružjem preko “Krušika”, te izvozom kokaina i heroina po bijelom svijetu, kao i trgovina ljudima, poglavito migrantima s Bliskog istoka. Srbija je označena kao balkanska narko Kolumbija na razini ljudskih prava, sloboda i demokracije europske Sjeverne Koreje. Tako je vide i Trump i Putin, ali ne samo Ameri i Rusi, nego i cijela Europa i cijeli civilizirani svijet. I tim više Vučiću i njegovij kamarili je odzvonilo i sad bi i Zapad i Istok u isto vrijeme želio vidjeti leđa srbijanskome diktatoru. Ostaje jedino nezvjesno hoće li se na koncu balade šizofreni luđak pokušati izvlačiti pred sudskim vijećem u Haagu na dijagnoze ludila, kako ne bi dobio više doživotnih, zasluženih i opravdanih zatvorskih kazni, ili će mu prije toga njegovi Srbi presuditi i sami ga strpati u zatvor ili zatvorsku ludnicu. Tamo mu je i jedino i pravo mjesto i njemu i cijelom njegovom zlom, prljavom i poganom okružju.
HOP