Pravosuđe oslobađa srpskog popa koji pjeva ‘četničke ‘ i sudi ravnatelja škole koji je stavio slike Gotovine i Markača!

0
6921

Prof. Krešimira Mihajlovića  (hrvatskoga branitelja i dragovoljca Domvinskoga rata) i njegovu predivnu obitelj ova država godinama uništava preko pravosuđa zbog toga što je kao ravnatelj škole postavio slike  naših generala Markača i Gotovine u školu.

Svi znamo što se i kako se dogadjalo i tko je progonio gospodina prof. Mihajlovića, da paradoks bude veći i ta ista osoba kojoj su djeca išla u školu , kojoj je ravnatelj bio prof. Mihajlović za koji dan će preuzeti vlast na Pantovčaku.

Laži, uvrede, lov kao da je na zvjer i progoni koji su slijedili nakon što je na školu stavio slike Heroja Domovinskog rata generala Ante Gotovine i Mladena Markača povijest ne pamti.

Nakon što je crveno zlo otišlo sa vlasti, svi smo mislili i nadali se da će dolaskom druge vlasti konačno progon prestati i pravda stići za prof. Mihajlovića i njegovu dragu i krasnu obitelj.

downloadfile-29

No, na žalost slijedio je hladan tuš i stiglo je isto a čak i veće zlo, ti isti takozvani “domoljubi” iz plave frakcije UDBE pokazali su svoje pravo lice. Nitko nije mrdnuo prstom od njih da pomognu prof. Mihajloviću, nego da paradoks bude veći napadi sa svih strana su se pojačali na ovu krasnu obitelj.

Svi su sve znali i nikome ništa, čak ni Alisa u zemlji čudesa sa Pantovščaka i neki se čak još pitaju zašto je izgubila izbore?!-komentar D. Kostić.

Screenshot_20200201-101330_Chrome

Ovako besramno mediji štite popove koji šire mržnju.

Pop koji pjeva četničke pjesme ,kaže ovaj novinar ” samo  otvara usta.” Besramno štiti četništvo. Pravosuđe razapinje domoljublje. Plaćamo državne službenike da uništavaju domoljube?

 

HOP