Vučićevi kriminalci žele postaviti na vlast kriminalca Ostojića – Sandokana, vođu mafije osuđivanih ubojica, trgovaca drogom, reketarenja ljudi i pljačke pošte!

0
3549
Organiziranom kaosu u ludilu kriminogene države Srbije ne nazire se kraj. Neizvjesno je hoće li se do kraja proljeća održati izvanredni parlamentarni izbori u toj zemlji miksu balkanske inačice narko Kolumbije i europske kopije ljudskih prava i sloboda zabačene Sjeverne Koreje.
vule
No, izvjesno je kako vlast podivljalih i poludjelih Vučićevih fašista i nacista ne preza ni od promoviranja višestruko osuđivanih najtežih kriminalaca na najviše političke pozicije u državi. Ta opasna i zloglasna banda okorjelih drumskih razbojnika i pljačkaša posegnula je uoči lokalnih izbora u Šapcu, jednoj od tri preostale oaze barem srbijanske demokracije u pokušaju, za potezima dostojnim najvećih svjetskih kriminalnih udruga.
vulin
Mafijaški SNS srbijanskog diktatora i ratnog i poratnog zločinca Aleksandra Vučića pred nastupajuće lokalne izbore u Šapcu želi tamo silom nametnuti vlastitu SNS garnituru fašističke vlasti, u suprotnosti s voljom građana grada na Savi. Aktualni, prodemokratski i nadasve prozapadno orijentirani gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović dugo je već, ne trn, nego balvan u oku Vučićevih fašista i nacista. Vučićeva produžena ruka, patuljasti srbijanski Mussolini u liku tragikomičnog pajaca Miše Vacića, prije nekoliko mjeseci nekažnjeno je i javno prijetio sadašnjem gradonačelniku Šapca Zelenoviću ubojstvom davljenjem u rijeci.
vule
Sad su prešli na još konkretnije metode obračuna s tamošnjom lokalnom vlasti i gradonačelnikom Zelenovićem, koji je u više navrata i uz određenu logističku potporu srpskoga disidenta Đorđa Višekrune, gostovao u Bruxellesu i u sjedištu EU predočio europskim parlamentarcima pravo stanje političkih stvari u Srbiji. Netom nakon toga, Zelenoviću su horde SNS huligana opkolili i kuću u Šapcu i prijetili likvidacijom i njemu i njegovoj obitelji ili u blažoj formi i protjerivanjem iz grada i iz cijele Srbije.
vulin
Vođa šabačke mafije i Vučićev glavni kandidat za budućeg fašističkog gradonačelnika Šapca Milan Ostojić poznat je po nadimku filmskoga junaka Sandokana je i organizator zločinačke skupine. Prvotno je za sva počinjena zlodjela bio osuđen na 20 godina zatvora, nakon čega mu je ispolitiziranom odlukom vijeća Prizivnog suda, kazna prepolovljena na 10 godina robije, a poslije toga pod nevjerojatnim okolnostima i ta drugostupanjska kazna još jednom preinačena i posve ublažena, tako da je kriminalac Sandokan sad na slobodi i zlovoljom mafijaškog krivosuđa Srbije nagrađen je za sve počinjene zločine. U ovom trenutku spomenuti kriminalac Milan Ostojić zvani Sandokan nastupa u ulozi SNS strašila, što Šapčanima koji bi možebitno glasovali na sljedećim izborima protiv SNS-a ucjenjuje, zastrašuje, potkupljuje novcem i u konačnici prijeti politički nepoćudnim ljudima i batinama, pa čak i ubojstvom, ako istraju u odluci da glasuju protiv bagre Vučićevih fašista i nacista. Konkretne prijetnje dobili su upravo politički aktivisti pripadnici prodemokratske koalicije okupljene oko aktualnog čelnika Šapca Nebojše Zelenovića.
vučić vaterpolisti
Došao je tako novi val nasrtaja pomahnitalih i razularenih SNS jurišnika. Sad su u igru ubacili i prokušane i osvjedočene kriminalce, osuđivane u prošlosti i za najteža kaznena djela, a oni bi na čelu s poznatim šabačkim kriminalcem Milanom Ostojićem zvanim Sandokan, vođom kriminalnog šabačkog ganga, trebali milom ili silom, najkasnije u svibnju preuzeti lokalnu vlast u Šapcu od sadašnjeg proeuropskog predsjednika grada i općine Nebojše Zelenovića i prozapadne političke koalicije koju on predvodi u tom gradu. U povodu toga zločina u najavi, Zelenović je sazvao tiskovnu konferenciju u Šapcu, na kojoj je obznanio da Vučićev kriminogeni SNS hoće silom ustoličiti vlast u Šapcu, skupljenu od bande osuđivanih robijaša, koji su sveukupno odležali u zatvoru prema sudskoj presudi izrečenoj u svibnju 2013. godine pune 83 godine zatvora. Pripadnici tog kriminalnog klana iz Šapca na čelu s Vučićevim kandidatom za budućeg gradonačelnika toga grada Milanom Ostojićem – Sandokanom imaju širok spektar kriminalnih djelatnosti. Tako su još spomenute 2013. godine osuđivani za pet teških ubojstava, trgovinu drogom, reketarenje građana i pljačke pošte.
vucic_pupovac_stanimirovic
Istodobno, Srbija kao karikatura od bespravne države duski progoni upravo apsolutno nevinog, ali politički nepoćudnog gradonačelnika Šapca Zelenovića. Protiv njega je vođen trogodišnji kafkijanski politički proces, nakon čega je odlukom Apelacijskog suda, ipak, sudski oslobođen u tome maratonskom i politički iskonstruiranom procesu. Dobio je konačnu i pravomoćnu presudu, po kojoj je nevin unatoč serijskim lažnim političkim optužbama na njegov račun. Uzgred, Zelenović je na njegovoj presici istaknuo i neovisno izjvešće revizora, po kojem nije ničim oštetio proračun grada Šapca, kako su mu SNS zlobnici godinama pripisivali. I pritom Vučićevi desperadosi nisu birali sredstva u obračunu sa Zelenovićem ni kroz korumpirano i ucijenjeno krivosuđe. I kad bi se pojavio glas razuma nekog slobodno mislećeg suca, primjerice u liku sutkinje Biljane Mraović, koja je progonjena samo zato jer je u prvostupanjskom suđenju donijela po zakonu oslobađajuću presudu u korist optuženog gradonačelnika Zelenovića. Ni vanjske reakcije iz bijelog svijeta, što su Srbiji slale ozbilje upozorbe zbog pritiska na rad tužiteljstva i sudstva nisu zaustavile opskurne i moralno oskudne likove poput predsjednika tamošnjeg šabačkog suda stanovitnog Maletića i uzvanika SNS sudske falange sutkinje Mršić, upućene njima neposlušnoj i politički neovisnoj sutkinji Biljani Mraović, a čije riječi paraju uši i bodu oči svakog iole razumnog ljudskog bića: “Moraš naći načina osuditi Zelenovića, jer to dugujemo Srpskoj naprednoj stranci.” Nije uzalud i nimalo slučajno Srbija na zlom glasu kao europska istočnjačka satrapija, jedinstvena europska Sodoma i Gomora ljudskih prava, sloboda i demokracije.
Dragan Ilić
HOP