Iscenirani rat sa masonima u Hrvatskoj potiče bijes svjetski poznatih masona protiv Hrvatske, a velikosrpska pobuna u BiH i Crnoj gori pada u drugi plan

0
2338

Prije nekoliko je dana u Bruxellesu Europski centar za pravo i pravdu (European Center for law and justice) objavio izvješće koje dokazuje povezanost velikog broja sudaca Europskog suda za ljudska prava sa lobističkim, nevladinim udrugama, uključujući Sorosevo Otvoreno društvo.

 

Kod nas najveći utjecaj imaju  udruge GONG, Documenta ( poznata po falsificiranju smrti mnogih Srba u ratu), Kuća ljudskih prava i Mirovni studiji, te udruga SPC-a.

Zanimljivo da neke pobrojane udruge često se spominju da su vezane za Sorosa.

Faktograf je isto nametnut ostalim medijima kao korektor vijesti, a zapravo proganja kao  i pobrojane  udruge konzervativce, posredno crkvu. Baš kao i masoni.

Pogledajmo djelovanje nekih masona u Hrvatskoj, i njihov odnos prema konzervativcima.

891ad2bf8e4cf16c071f

Jutarnji list je gadio sve konzervativno u Hrvatskoj, Jergović, Tomić,  puni su mržnje prema katoličkoj crkvi , pisali su  jadne neokomunističke pamflete. Ovaj čovjek bio je na čelu medija.

FB_IMG_1582316259970

Poznat po gašenju struje kada je Thompson pjevao našim nogometašima.

FB_IMG_1582189428273

Ova dvojica poznata su po vrlo čudnim stavovima hrvatske povijesti , zastupaju mnoge teze koje nemaju veze sa činjenicama. Drugim riječima masonerija ‘ratuje’ protiv konzervatizma i crkve, znači protiv osnove identiteta Hrvata. Baš kao i Srbija.

I sada dolazimo do Dražena Jelenića koji je pokazao da kao i većina pravnika nije previše pametan. Prvo se nedavno uvalio među takve opisane masone, pa ga je vlast smjestila u HNK-a kraj Bandića. Zapravo ga je  ismijala, a on  nije pokazao dignitet i otišao , već je ostao sebe blamirati.

Jelenić je cijelo vrijeme štitio ekstremni SDSS, njihove ekstremističke ispade, štitio Pupovca, šefa tragikomičnu SPC i zapravo se pokazao kao dobri sluga te iste masonerije, koja gura na sve pozicije prosrpski kadar.

cetnici

Zašto ga je masonerija izdala?

Nama se čini da je nekome palo na pamet da će tako okrenuti bijes svjetske masonerije na Hrvate i skrenuti priču sa novog velikosrpskog pohoda u BiH, te u Crnoj Gori. Srbija nakon uništenja hrvatskog gospodarstva i raseljavanja  Hrvata traži priliku da zaokruži prostor.

Nama je nametnut tzv. rat sa masonima, a Gabrić se vrlo pokvareno  pohvalio činjenicom da 23 suca su članovi njegove lože.

Znači li to da oni sude kako se dogovore? Da li se slučajno javio odvjetnik Miljević? Zastrašuju li oni nas?

Iz svega se može zaključiti da se preko masona stvara državni udar, jer masonima je važnije bratstvo od istine i zakona, a svuda su u vlasti.

Masonima je naređeno da ne svjedoče istinito kada se sudi drugom masonu. Priznaju da je to krivokletstvo, no njima je daleko veći grijeh izdati jednoga od svojih.

Korumpiranost masona je dobro dokumentirana, no često prikrivena. Pola milijuna masona u Engleskoj uključeno je u bankarstvo, politiku i vlast.

HOP