Ovo su financijeri Faktografa koji vas progoni po Facebooku

0
3489

Teško breme od skoro 90 000 dolara od svojih financijera na godišnjoj razini , njih par u tom Faktografu, moraju ga nekako opravdati;

…ali pritom oni često krše UN-novom Deklaracijom zajamčeno ljudsko pravo i Opću deklaraciju o ljudskim pravima koja u Članku 19. kaže da:

“Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.”-piše G. Šarić.

Preporuku su dobili od srpskih novinarki Šarić i Jeremić, a često izgledaju da štite srpske interese.

Screenshot_20200317-235121_Facebook

Ovako to izgleda u “kontroliranim srpskim medijima”, ovako se mrzi i laže o Hrvatima uz Šarićku i Jeremićku u nekakvoj kontroli. I kosovarima.

novost

Screenshot_20200317-151625_Chrome

Laži vodećih medija u Hrvatskoj ne vide u Faktografu, a zanimljivo da su ti mediji prosrpski.

Ništa bolje nije niti na Facebooku.

received_234770467695306

Pogledajte koju su paniku posijali vodeći mediji u svezi korona virusa.

Police su prazne u trgovinama. Najavljuje se otpuštanje 40 000 radnika zbog blokade državne granice, a oni progone stručnjaka S. Sladoljeva koji o korona virusu ima drugačije mišljenje i tako krše prava slobode govora i mišljenja, ali im ne smeta histerija vodećih medija koji u koordinaciji sa nesposobnim Plenkovićem mogu napraviti totalni kaos.

Koje li slučajnosti , virus se pojavio pred veliko komešanje u EU, Njemačka i Francuska više ne mogu tolerirati migrantska naseljavanja i stanovnicima je dosta i Sorosa i globalizma. Ta kretanja protiv globalizma su blokirana i širenjem tzv. pandemije.

Ne zaboravite da je najjači političar Italije Salvini  protiv globalizma i okrenut je što većoj samostalnosti Italije… S virusom sve je blokirano ,  pa i izbori za takvu vlast, a ekonomski EU je u očajno situaciji zbog ove blokade granica.

HOP