OVOGA UGOŠĆUJE HDZ: ‘Vi ste se zajedno sa svojim saborcima časno, pošteno i ponosno borili protiv ustaškog režima Franje Tuđmana’

0
12134

Screenshot_20200329-162812_Messenger

Dok vas hrvatski policajci progone zbog korone, hapse, naplaćuju kazne jer je umrlo 5 osoba, ali ne nužno od korona virusa, ta ista i takva policija štiti vođu srpske mržnje, srpskih terorista i jednog od osnivača terorističke organizacije Biro Krajine dajući mu osiguranje u Hrvatskoj.

Današnje vođu srpskog zla koje je poubijalo 17000 ljudi za vrijeme rata mirno se šeta kraj hadezenjarskih jadnika po Hrvatskoj. Policija, ova koja se zove naša apelira na zakon o aboliciji, pa sada ta ista banda može širiti ponovo četništvo u miru.

Ratnog zločinca nazvati borcem protiv ustaša, slavi cijela odurna Srbija, koja preko  svog odvjetničkog legla u našem pravosuđu  progoni Hrvate koji to primijete, a podršku im daju levičarske udruge koje patološki mrze Hrvatsku. Sve to istražuje ovakva policija u kojoj rade mnogi srpski teroristi. A ima tu i gorih stvari koje ćemo uskoro objaviti.

LINTA

Ološ Linta polaže u Srbu vijenac za ustanak četnika u Hrvatskoj, pri čemu su četnici napravili neviđene zločine.

jasenovac-linta-4

Bandit Linta u društvu terorističkog bandita polaže vijence u Jasenovcu zajedno sa srpskim genijalcem za sve upropastiti Pupovcem.

linta

U društvu srpskih popova koji sto godina šire laži po Hrvatskoj.

miodrag-linta-i-milorad-pupovac-300x204

Izabrano društvo terorista i srpskih ekstremista kojima se klanja Plenković.

 

HOP