Naša vlast je ovlastila mainstreem medije da šire psihičko nasilje najgore vrste?!

0
10157

Vili Beroš o pandemiji: “ne znamo u kojoj smo fazi ove utakmice, ali spremni smo na produžetke!”
Gotovo, ježili smo ježa! Ili se radi o doktorskom “prvoaprilskom”? Ukoliko da, stone-face ima humora!

Screenshot_20200330-030058_Chrome

Naša vlast je ovlastila mainstreem medije da šire psihičko nasilje najgore vrste, neviđeno dosad, pogubno po zdravlje svakog pojedinca: uveli su “brojčanike” oboljelih, umrlih i ozdravljenih na svojim naslovnicama koje stalno ažuriraju, održavajući na taj način paniku među ljudima?!

Sve su nas zatvorili kao kokoši u kokošinjce, zabranili nam kretanje i sveli nas na masu idiota koji plješću i pjevaju s balkona. Maksimalno su ograničili relevantna saznanja struke na osnovu kojih se mogu izvesti sasvim drugačiji zaključci u svezi korona virusa, jednog od stotine drugih iz “obitelji” koronavirusa.
Izrazito su škrti informacijama o tome kako se može ojačati imunitet, ali zato nas kao totalne budale uče o tome kako trebamo prati ruke i održavati higijenu, kao da smo retardirani.

20200405_022047
Krizni stožer vodi čovjek koji je neurokirurg, što mi je također znakovito. U takvoj suludoj situaciji, inače omraženi Plenković postaje “veliki vođa” koji obećaje da će dijeliti novac za mjesec ožujak, a uspaničena masa mu oduševljeno kliče.
Bajka ‘Carevo novo ruho’ u današnje vrijeme dobiva upravo neslućenu dimenziju.

FB_IMG_1586043862062

Da je premijeru i njegovom stožeru stalo do našeg zdravlja, već bi odavno ukinuli FINA-u i odblokirali stotine tisuća svojih blokiranih državljana, a ne krenuli u psihološko zlostavljanje medicinski potpuno neopravdanom karantenom koja će nas ekonomski dotući do kraja.

Mag. Ingrid Runtić

HOP