Moris u knjizi ‘ONO ŠTO NE BISTE SMJELI ZNATI’ tvrdi da su zapadne zemlje postale policijske države u skladu s Programom (str. 227.) Novog svjetskog poretka, onako kako je predvidio Orvel u 1984.

0
7028

20200405_111945
Corona je latinska riječ koja znači vijenac, prsten, nešto okruglo, nešto što se, današnjim rječnikom rečeno, vrti oko nečega. Izumitelji pojma coronavirus su nam htjeli reći da je to virus koji će kružiti oko zemaljske kugle, što znači, obići sve narode i države na planetu Zemlja. Oni koji su imenovali taj zloćudni virus, kao da su znali sve unaprijed, pravilno su ga imenovali. Krajem prošle godine iz medija smo saznali da se bolest uzrokovana coronavirusom zove COVID-19. Skraćenicu COVID protumačio je u Hrvatskom tjedniku agilni svećenik, Anđelko Kaćunko, ovako: Corporations Vaccionacion Intelectual Decontamination.

Sav misleći svijet zabrinuto se pita je li coronavirus nastao u prirodi ili u laboratoriju? Je li, možda, s divljih životinja prenesen na čovjeka, ili s kineskih specijaliteta od šišmiša? Neki se pitaju dolazi li nam ova opaka zaraza, možda, iz zraka od tzv. kemijskih staza, višesatnih dimnih tragova iza nekih aviona, čiji je glavni sastojak aluminij. Otkud odjednom, kako je pisalo u Večernjaku od 28. 03. 2020., „da je Zagreb bio 27. 03, 2020. najzagađeniji grad na svijetu“, pitaju se ljudi? Geopolitičari odgonetaju jesu li Amerikanci donijeli zloćudni virus Kinezima u višemilijunski grad Wuhan za vrijeme Svjetskih vojnih igara od 18. do 27. 10. 2019., da spriječe daljnje ekonomsko i političko širenje Kineza po svijetu, ili su Kinezi uzvratili virusom, kao protumjerom, na američku gospodarsku izolaciju Kine? Koliko je sve to skupa, pitaju se geostratezi, povezano s ruskom vojnom superiornom moći, koju je Putin obznanio, i gdje su u svemu tome Englezi, Francuzi, Nijemci, Židovi… Arapi…? Neki su se obavještajci sjetili i navodnog rusko-američkog sporazuma o nuklearnom i geofizičkom nenapadanju, pa predlažu da se sklopi i svjetski sporazum o biološkom nenapadanju.
Ima nas koji smo se sjetili i opasne zaraze iz 1972. zvane VARIOLA, za koju su bile potrebne dvije godine da se proglasi uništenom. Pitamo se, koliko će vremena biti potrebno da se i coronavirus uništi ako je istina da bi čak do 70% njemačkog stanovništva moglo biti obuhvaćeno coronavirusom, kako je izjavila upropastiteljica Njemačke i Evrope, Angela Merkel. Je li, možda, o tome nešto razgovarano i dogovarano na svjetskom globalističkom skupu od 14. do 16. veljače 2020. u Minhenu? Tu su bili prisutni razni svjetski „veleumnici“, od kojih samo dragi Bog zna više o uzrocima i posljedicama zaraze od coronavirusa.
Da problem zaraze nije nimalo bezazlen potvrdila je i Svjetska zdravstvena organizacija, koja je 11. 03. 2020. proglasila pandemiju (grč.: pan – sav, demos – narod), zarazu, tešku bolest, koja će zahvatiti svo živuće čovječanstvo na kugli zemaljskoj jer se brzo i lako širi. Predsjednik Svjetske zdravstvene organizacije( T. A. G.) pozvao je sve svjetske državne vlade da širenje virusa pokušaju spriječiti „hitnom i agresivnom akcijom“.
I naše hrvatsko Ministarstvo zdravstva je još 31. 01. 2020. osnovalo Nacionalni krizni stožer za obranu od coronavirusa. Hrvatsko srpskoj televiziji se ne sviđa riječ Nacionalni, pa ga često ispuštaju iz naziva; oni bi radije da se zove Jugoslavenski, znamo to. Čini mi se da se, relativno, na vrijeme reagiralo s osnivanjem tog Stožera, koji je u međuvremenu postao stožer civilne zaštite, bez hrvatskog grba u amblemu, kao što su i naši Dubrovčani prvi u svijetu, u 14. stoljeću, uveli karantenu od 40 dana u tzv.lazaretu, da bi se zaštitili od raznih zaraznih pošasti. Povjerenstvo, u početku, kasnije Stožer je „isključivo poda mnom i ja mogu njime predsjedavati kad god hoću“, rekao je novinarima predsjednik Vlade Plenković, valjda radi toga da bi opravdao, izbjegao, kršenje čl. 17. Ustava, po kojem bi Vlada za proglašenje izvanrednog stanja trebala najmanje dvije trećine glasova zastupnika u Hrvatskom saboru koji nije državni. Dok je Plenković sastavljao svoj Stožer, neki punoglavci iz njegova kruga su izjavljivali da u ovakvoj izvanrednoj situaciji možemo izdržati mjesec dana s robnim rezervama, a Srbi nam odmah poručiše da oni mogu izdržati sa svojim robnim rezervama i do godinu dana.

FB_IMG_1586075414811
Uzurpirajući ovlasti Vlade i Sabora poručuje nam Stožer, u kojem ima vrlo časnih i stručnih ljudi, nakon što nam je ograničio slobodu kretanja i pravo na rad, ostanite doma, a neki to čitaju kao ostarite doma, a ja kažem, budimo za doma spremni. Čak su se i mnoge katoličke crkve po svijetu zatvorile za masovne molitve vjernika. Sablažnjivo? Da su u Zagrebu bile otvorene na dan snažnog zemljotresa, 22. 03. 2020., bilo bi ne samo materijalnih šteta nego i ljudskih žrtava.

FB_IMG_1586043862062
Bez obzira na sve rečeno, ja se pitam tko je i zašto mene i nas samoizolirao, bolje, strpao na neodređeno vrijeme u karantenu. Slažem se da treba čuvati i sebe i druge oko sebe od opasne zaraze. Oni koji mogu i znaju neka pronalaze lijek protiv nje, mogu li se oživjeti interferon, sumamed, Imunološki?, ali s istim intenzitetom treba tražiti onoga ili ono što je ovu pošast proizvelo. Nitko, baš nitko, na ovom svijetu nema se pravo igrati ljudskim sudbinama, eutanazirati nekoga, ili glumiti svemoćnog Boga. Iluminati, „prosvijetljeni“ masoni, koji sebe nazivaju RIMSKI KLUB, su još 1972. objavili studiju pod nazivom „Granice rasta“, koja je tiskana u 30 milijuna primjeraka i prevedena na 30 jezika. Srž te studije čini izjava: „Ovako dalje ne može!

Previše nas je na ovom planetu i to se mora promijeniti“, kaže Mihael Moris u knjizi koju je objavio prije devet godina pod naslovom ONO ŠTO NE BISTE SMJELI ZNATI. U toj knjizi Moris tvrdi da svjetski moćnici Rokfeleri rade na pronalasku „cjepiva protiv plodnosti“ i da je eugenika hobi te utjecajne obitelji. Dalje Moris tvrdi, potpuno ispravno, da su zapadne zemlje postale policijske države u kojima se u skladu s Programom (str. 227.) Novog svjetskog poretka sve odvija onako kako je predvidio Orvel u svom djelu pod nazivom 1984. Po tom Programu, između ostalog, „srednji sloj i beskorisne izjelice bit će uklonjeni, što bi moglo značiti da će se broj ljudi na svijetu smanjiti na jednu trećinu“. Je li, možda, coronavirus u toj ulozi?
Na 258. stranici spomenute Morisove knjige može se iščitati „ da rastući broj svjetskog stanovništva treba zaustaviti“ ne samo po procjenama Rokfelera nego i po mišljenu Rotšilda, Bilderberga i njima sličnih, kao i mnogih članova raznih svjetskih organizacija. David Rokfeler je, kaže Moris na 286. stranici, još 1994. rekao: „Na rubu smo reorganizacije svijeta. Potrebna nam je samo jedna prava, velika kriza, i narod će prihvatiti novi svjetski poredak“.

FB_IMG_1584670895902

 

Je li ovo ta kriza, kako je nazva predsjednik Milanović: „Nismo u ratu, u krizi smo“ izjavio je 18. 03. 2020., ili je možda riječ o ratu protiv coronavirusa, kako je rekao predsjednik Vlade Plenković 13. 03. 2020. Znaju li nešto više o tome rotarijanac Beroš i kosovac Đavlinović? Sveznadar Ivan Đikić sigurno sve zna. On je postao u Hrvatskoj glavni tumač svjetske pandemijske krize. Bolje i on nego najveći miljenik medija u Hrvata, Kadija Pužidovski, kako sam ga svojevremeno nazvao kada je u Slobodnoj izjavio da je hrvatska Država zločinac.
Na kraju, preporučio bih svakom bogobojaznom, tko pročita ovaj tekst, u stilu naših predaka, jedan vapaj svemoćnom Bogu: Od corone, trešnje, kuge, glada, rata i zla svakoga, oslobodi nas Gospodine! Spasitelju, oprosti grijehe nama grešnicima, izliječi oboljele od coronavirusa, liječnike i medicinske sestre čuvaj od zaraze, odmakni nas jedne od drugih koliko je potrebno da ostanemo zdravi i primakni nas zauvijek pod svoju zaštitu; daj snage i izdržljivosti svima koji se brinu o starima, nejakima i nemoćnima a posebno humanitarcima svih vrsta; zaštiti od bolesti naše zaštitare, vatrogasce, vojnike, policajce i mnoge samozatajne ljude koji ne štede svoj život da bi spasili tuđi. Amen

 

Zagreb, 4. travnja 2020.   M a r k o   M a t i ć