Grba Bujević preko medija poručuje i zastrašuje riječima novog svj. poretka: ‘više ništa neće biti kao prije’

0
5173

-Dosta će se promijeniti. Za dugi period će ostati ta potreba za fizičkom udaljenosti između nas, dok cjepivo ne bude spremno. Ipak, neke stvari su i dobre. Brzo smo riješili puno stvari iz digitalnog društva koje inače ne bismo tako brzo uveli. Način života sigurno će nam se promijeniti – rekla je Grba Bujević iz zavoda za hitnu medicinu.

Ovo su riječi koje priželjkuje novi svjetski poredak. Programer sa srednjom školom određuje stručnjacima što će raditi. Unuk bankara za kojeg mediji lažu da je počeo u garaži. Nije se uspio riješiti virusa u računala, ali popuje oko koronavirusa.

Screenshot_20200412-234234_Veernji list Screenshot_20200412-233542_24sata

Stručnjak Sladoljev se ismijava a ovaj  srednjoškolac određuje u kome smjeru će ići svijet?! Shvaćate za koga rade mediji i da su rijeke jeftinog pokvarenog roblja baš među novinarima?

Ako pratite Index imate dojam da je korona pobila 2 milijuna Hrvata. Kada je  bez posla ostalo oko 500 000 ili pod ovrhom 350 000  građana nije bila takva panika.

Britanski premijer Boris Johnson otpušten je iz bolnici gdje se liječio od covida-19, respiratorne bolesti izazvane novim koronavirusom, rekao je u nedjelju njegov glasnogovornik. Pa kako se izliječio bez cjepiva za niti tjedan dana? Pa koronavirus je jako opasna bolest? Bez lijeka za korona virus se izliječio Boris?

-Zamisli kako se smiju ‘gospodari svijeta’ kad gledaju s visine one ljude koji gutaju njihove prozirne podvale… kad gledaju one ljude, koji poput nojeva zabijaju glavu u strahu od vlastite nemoći (intelektualne), ali ne u pijesak nego u tv ekran! To je kao da kokoš od lisice bježi u lisičju jazbinu. Ja mislim da oni sami ne mogu vjerovati kako neki ljudi gutaju njihove laži.

A najnevjerojatnije je kad ti robovi uvjeravaju slobodne ljude, koji idu gdje žele, da ne mogu i ne smiju preko ograde koje uopće nema!

Stoje ‘genijalci’ nasred pustoši i umiru od žeđi, gledajući prema izvoru u daljini, a kada im kažes ‘idi, pij’, onda nasrću na tebe i galame kako to nije moguće jer su ograđeni čvrstom nevidljivom ogradom, a koju je postavio njihov staratelj da ih netko ne bi došao opljačkati…

CRNA KOMEDIJA, i sve su mi simpatičniji ti ‘gospodari svijeta’ , jer imaju vrhunski smisao za humor. I ako su odlučili cijepivom poniziti te ljudske karikature, posve ih razumijem, jer oni mržnjom preziru ‘stoku’ koja im vjeruje!

Jedino što trebaju jest ostaviti na miru nas koji to ne želimo, nas koji ne stojimo zarobljenji nevidljivom ogradom, s televizirom nabijenim na glavu… A ovima neka se dobro narugaju i nasmiju, a onda neka ih cijepe i game over.-napisao je jedan čitatelj  (H.G.) svoj komentar o ovoj blasfemiji.

 

HOP