‘Herojka Indexa A. Markotić’ laže da je skupljala čahure iz PAM-a, iz kojeg su pucali na nju, jer to ne može ni BATMAN

0
18304

Danas ćemo vam pokazati koliko je Faktograf jadan, bijedan, a nije bolji niti Jutarnji list koji vas hrani lažima da bi ste vjerovali A. Markotić za koju više ne znamo kome više laže.

-Naravno, ni dandanas ne zna se tko je muškarac koji je s Trebevića nišanio sitnu mladu ženu s vrećicom lijekova i hrane u ruci.

Nakon prvog hica iz PAM-a bacila se između dva automobila.

– Ležala sam i čekala da stane. Stresla sam prašinu s jakne i pokupila tri čahure koje su bile namijenjene za mene. Bile su goleme. Sjećam se da sam pomislila koliko je glupo usred rata koristiti tako velike metke za mršavicu poput mene.

received_600626147466039

Čahure je stavila u džep, pokupila stvari koje su se rasule iz vrećice i nastavila kamo je krenula. Dugo je čuvala čahure, a odbacila ih je na dan kada je otišla iz Sarajeva.piše Ivana Krnić u Jutarnjem listu, a svjedoči Markotićka.

FB_IMG_1587211960565

Ovom pametnjakoviću ne pada na pamet da tekst prikaže kao laž, jer on vjeruje u ove gluposti.

Prvo nije mi jasno kako je Markotićka znala da je PAM oružje s kojim se puca na nju, ali dobro, da vidimo kako funkcionira to;

Da bi Markotička kupila čahure ona bi trebala biti na nekih 10-20m  od dalekometnog oružja i koja je onda svrha PAM-a protiv Markotičke ? Mogu ju ubiti pištoljem, drugim riječima Markotička bezočno laže. Isto je smiješno da ona uopće skuplja bilo kakave zaostale čahure dok netko PAM-om udara po njoj. Kada bi znala djelovanje PAM-a ne bi te gluposti govorila.

Ovoga se ne bi postidili niti Goebbels niti Rosenberg.

Ali to nije  njena prva laž da sebe istakne.

Tvrdila je kod Stankovića da primarna bolest nije uzrok smrti, nego ako koronavirus je zadnja bolest , onda je to  smrt po koronavirusu.

Takve gluposti ne govori niti zadnji diletant, pa se vidi namjera da lažiranjem smrti poveća mali broj smrtnosti od koronavirusa.

Screenshot_20200416-111733_Chrome

Dugo su iz inkvizitorskog Faktografa štitili te gluposti, pokazivali nevjerojatan bezobrazluk prikrivanjem tekstova koji to govore i zajedno sa njom Indexom, Večernjim i Jutarnjim širili te gadarije, da bi na kraju Beroš priznao kako nas je Markotička obanjivala. Brojke lažirane smrti nisu korigirali kao i u Jasenovcu jer ne rade u interesu javnosti, već duboke države.

Markotićka je preko medija pokrenula linč prema zaraženima koji krše karantenu, maltene su ubojice i tako stvorila sukobu ljudi u društvu. Nije bez veze prošla američke škole komunikacije, “zavadi pa vladaj”.

I na kraju optužila je prirodu da je najveći terorist.

Po toj logici svi bi trebali prestati  izlaziti van, da nam teta Alemka može u miru soliti pamet, sa Billom Gatesom, WHO-om , o cjepivima, a Capak spašavati svoju egotrip sliku.

Plješčite sa balkona ionako uskoro nećete imati što jesti, a blokadom kao u ratu niste mogli obrađivati svoja polja, prodavati svoje proizvode, niste mogli obaviti naručene preglede kod liječnika, niti operacije pa je jasno zašto su lažirali broj mrtvih od koronavirusa i mjesec dana donosili nezakonite odluke .

HOP

VEZANI ČLANAK

Čelniku Svjetske zdravstvene organizacije bi se trebalo suditi za zločine protiv čovječnosti, a njemu najviše vjeruje naš stožer i medij