Ekskluzivan odgovor agenta: Najzanimljivijeg Tuđmanovog agenta i pisca knjige o uništenju Hrvatske napali u mediju ‘7 dnevno’

0
5507

Zoran Kotnik je bio Tuđmanov najdraži špijun govore naši izvori, iz vrlo ugledne slovenske obitelj, čiji otac je imao život poput Jamesa Bonda, a ni sin Zoran ne zaostaje u svojim životnim pričama.

Za oca je njegov prijatelj rekao da uz briljantnu inteligenciju imao je i ono nešto što žene obara s nogu, čak i u društvu kraljice majke nije bio nezapažen.

Zoran je čovjek koji je napisao knjigu o kojoj se govorilo godinama, “Vrana- oko istine”.

Šokantna istina koja čitatelju razotkriva pravu istinu o stvaranju i sustavnom uništavanju Republike Hrvatske.

Prekidom zavjeta šutnje, bivši agent hrvatske tajne službe ovom knjigom izvršava obećanje Predsjedniku – Objavljuje istinu!-piše u prodaji  knjige.

Dugo se vremena tvrdilo u krugovima običnih ljudi kako je knjigu napisao Josip Manolić, što je zapravo odlična reklama za Kotnika , jer je očito predočio veliki broj  zanimljivih informacija na osebujan način.

Ovih dana Zoran Kotnik trpi napade na 7 dnevnom, na čak 5 stranica pametuje se o njemu i obitelji. Njegov pokojni  otac “dobio je ulicu” blizu HRT-a, ali nitko sa HRT-a nije došao na otvorenje ulice koja je dobila ime po njegovom ocu  (iako je mnogo puta i bio na HRT-u), niti jedan političar se nije usudio doći, iako je pozvano 300 uzvanika, dok su se  Slovenci masovno odazvali, kao i veleposlanica Slovenije. Očito mnogi nisu imali čistu savjest.

“Napadi na moju osobu putem medija, elektroniče pošte, a sve da se napravi negativna atmosfera u konačnici i tjelesnim napadima”

-U “7 Dnevno” sam napadnut na 5 stranica putem novinara Mate Bašića. Sve je povod moja knjiga “Vrana oko istine” koja je bila izašla prije 7 godina. Razvidno je da je digla veliku prašinu, a UDBA ne oprašta.
Kao osoba sam izuzetno povrijeđen, jer nitko u Hrvatskoj nije tako napadnut da  bi se objavljivali  životopisi, koji su sadržajem jako detaljni, o mome ocu, majci, tetku, spominje se i moja baka.
Bez obzira o kome se radi, nikome to ne bi bilo drago. Dobivam emailove od portala vranaveritas, koji me gadnim izmišljenim pričama napada skoro 2 godine.
Sada sam nedavno dobio email koji spominje sadržaj moga razgovora sa određenom osobom. Napravili su lažni intervju samnom, koji kao napada Bože Vukušića, a on je odgovorio da je ” Zoran Kotnik  prešao crvenu liniju”.
Posebna je grupa,  koja me napadala preko Facebooka, a sa kojeg sam se bio odjavio. Takvi napadi na mene, koji traju godinama, vode u cilju stvaranja negativne slike o meni, pa pošto će mi se nešto gadno dogoditi, da se javnost unaprijed pripremi da to prokomentira kao sukob obavještajnog podzemlja, kriminalaca i slično, kako će to na taj način bito objavljeno u tisku.

Tako to rade Službe. Policija je na moj upit odgovorila da su to događaji za privatnu tužbu, te da oni to ne mogu raditi po službenoj dužnosti. -svjedoči novonastalu situaciju Zoran Kotnik.

HOP