HDZ-ovac koji napada Milanovića druži se sa srpskim teroristima, a Pupovčev prijatelj Linta tvrdi da smo fašistička država

0
7102

“Načelnik općine Okučani Aca Vidaković (HDZ), s kojim smo razgovarali za Fenix-magazin, je također iznenađen postupkom predsjednika Milanovića.

Ovo što se dogodilo u Okučanima tiče se ne samo mene kao načelnika već i svih Okučanaca i obitelji branitelja koji su dali svoj život za Okučane i zapadnu Slavoniju. Mi smo jučer došli kako bi se u miru, tišini i molitvi prisjetili 51 hrvatskog branitelja koji su svoje živote ugradili u slobodu Okučana i Hrvatske.”

Aca dijeli lekcije Milanoviću, jednostavno to je za puknuti od smijeha.

Aca Vidaković (HDZ) načelnik općine Okučani je u “vrlo dobrim odnosima” sa Ilijom Drageljevićem, srpskim teroristom iz Okučana, pripadnikom „2.pješačkog bataljona Crni Đorđe“ koji se nalazio na listi DSS Srđana Milakovića za EU parlament.

Ti su odnosi toliko dobri da je Aca, načelnik općine Okučani dugogodišnji  član HDZ-a, ujedno je bio i aktivni član Srpskog kulturnog društva Prosvjeta, pododbor Okučani.

Da nije Plenković ništa bolji od Milanovića vidi se i u drugom primjeru, naručenom iz Srbije, gdje se javio najveći srpski gnoj Miodrag Linta, blizak Pupovcu, a koji je politički partner Plenkovića.

LINTAjasenovac-linta-4linta

Taj gnoj  crnovlaški koji glumi Srbina, Linta , sve je prozvao za ustaštvo nakon skupa u Okućanima.

Uz Pupovca taj ljudski gnoj dolazi u Srb, Jasenovac, te nas svuda provoziva da smo genocidni, kao i kriminalac Dodik.  To  je naravno osnova da se srpskoj zajednici daje ogroman novac , u naše ime.

FB_IMG_1588269617578

-Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Srbije Miodrag Linta ocenio je danas da je isticanje ustaškog pozdrava “Za dom spremni” na zvaničnoj državnoj proslavi proterivanja i ubijanja srpskog naroda u zločinačkoj akcija “Bljesak” 1995. u Okučanima još jedan od mnogih dokaza ustaškog karaktera današnje Hrvatske.-piše pročetnički Pink.

Linta pisao kapetanu Draganu: Ušli ste u istoriju kao heroj bez mrlje

Screenshot_20200503-221155_Chrome

Po čemu su Pupovac, njegov drugar Linta  i Plenković bolji od Milanovića?  Pa ovo je noćna mora koja ubija svojim djelovanjem žrtve srpske agresije, njihove obitelji, ovo je čisto zastupanje zla.

Sramotan pogled na Hrvate sa svih strana.

HOP

Ekskluzivno: Otkrivamo kako Srbi guraju četništvo preko HDZ-ovih čelnika, a jedan je i dio SKD Prosvjeta!