Srbi iz Srbije napali Pupovčeve Novosti da su antisrpske, može li luđe?

0
3151
 Poslušni novinar Dmitrović gaženjem i šutiranjem  po njihovom prosrpskom omiljenom i pokojnom Feralu, zatim Bori i Ramizu, mislim  na Brežuloviću i Ivančića, onda Dmitrovićevo palamuđenje o Pupovčevim Novostima kao tobože lažnom srpskom glasilu, a kao fol u “službi svih hrvatskih režima” a “protiv interesa Srbijanaca i Beograda”, čitajući umro sam od smijeha!
novost
U cijeloj priči jasno je da su Srbijanci otkantali Pupovca, pa mu je Vučić preko svoga seoskog telala i dobošara Ratka Dmitrovića poslao poruku da mu je suvišan. Ne treba im više Pupavac kao otirač za noge i njegovo  glasilo za brisanje zahoda.
I sad je sigurno Srbija otpilila pupavog  jer im potrošena trulex krpa od tog čovjekolikog više ne treba.
NOVOSTI
On ostaje b…..a neopjevana, samo za promjenu, nije im očito više korisna budala, nego beskorisni id**t. Ovo je vrlo znakovito i dojmi se da su gedže skužile da ne mogu više širiti njihov kanalizacioni otpad u vidu raznih Pupavaca izvan granica šumadijske države.
Zato su pokvarenjaka i pustili niz vodu ili možda u nekoj drugoj kombinaciji ako još nisu shvatili gdje je Smrdiji mjesto na začelju ljestvice u “regionu”, onda traže novu krpu umjesto dotrajale zakrpe Pupavca.
novosti naslovnica