POZIV NA LINČ: Nagrađivani novinar Mahmutović nazvao Cetinskog krmeljavi Toni, a Lovrena opisao kao napaljenka koji gleda tuđe žena na Instagramu, jer se ne žele cijepiti!

0
2988

“Sjedi Bill u polumraku, zadovoljno mljacka i gleda krmeljavog Tonyja kako pere zube. Nema mu ništa draže od toga. Prebaci povremeno na drugi kanal da provjeri što radi Lovren. Eno ga, češe testise i gleda tuđe žene na Instagramu. Nije jednom softverski gazda zaspao u fotelji promatrajući Dejana kako se u boksericama šeta po stanu.
Tako nekako hrvatske zvjezdice zamišljaju kompleksnu ličnost šefa jedne od najmoćnijih tvrtki u povijesti.”-piše izvjesni lik Mahmutović “zvezda” Indexa i 24 sata. Niti Superhik ne bi bolje opisao “njegovog voljenog i jedinog, genijalnog ” B. Gatesa i njegova cjepiva.  On, veliki provincijalni vrijeđonovinar  ismijava Lovrena i Cetinskog  kao hrvatske zvjezdice. A čija je on zvijezda? Tiranija mišljenja kojom se poziva na linč baš nikome ne smeta.

Screenshot_20200509-102236_Google

Denis Mahmutović zvijezda hrvatskog novinarstva

Ovako odvratan vrijeđajući propagandistički članak odavno mi nije dospio na oči! Tko je Denis Mahmutović? Kakve smo mi to likove u Hrvatskoj uhljebili, otkud su izgmizali i pojavili se u novinarstvu?!

Autor članka nagrađivan je novinar jer je pisao afirmativno o imigrantima, u Studentskom.hr je napisao članak “Kako sam prekinuo s Bogom?” koji ga je naravno odmah katapultirao u “kremu” novinarske gnjileži tipa Indexa.

Ako treba prišiti nekom fratru seksualno zlostavljanje, on je prvi; ako treba vrištati o “ustaškim skandalima” – on je prvi, ako treba pljuvati i gadarijama zamračiti i ismijati uspjeh hrvatskih Vatrenih, svjetskih viceprvaka – on je na prvoj liniji; kad treba zaprljati i po mogućnosti srušiti hrvatski turizam – evo opet njega!
I baš ta bijeda novinarstva, koji je savjesno obavio sve zadatke i teme na zadovoljstvo poput soroševskog mindseta se sad našao sprdati na račun Tonija Cetinskog i Dejana Lovrana!

Pa dobro, tko je taj pokvareni lik kojemu se čak dozvoljava pisati nezamislive potpuno izmišljene prljavštine u službi tzv. ironije o Lovranu, a koje su sasvim sigurno utužive???

Lik koji na kraju krajeva veliča znanstvenu stručnost Bill Gatesa samo zato što je nestvarno bogat?! Hrabrost u novinarstvu poput Superhika.

Je li novac (a ne istina) na kraju krajeva osnovni pokretač svih odurnih pamfleta koje je dosad napisao taj “nagrađivani” novinar?

Je li slučajno da je u tročlanom žiriju koji ga je počastio nagradom sjedio i Drago Hedl, verbalno nešto spretnijii malo stariji obožavatelj šugoslavije od Mahmutovića, početnika u istom sportu?

Shvaćate li kako su svi povezani i uigrani u ovoj hrvatskoj verziji globalnog scenarija te kako mediji funcioniraju po istom obrascu: zastraši, laži, izvrgni ruglu nevjernike velikog Bill Gatesa, Faucija i njihove mašinerije totalne kontrole.

Ovako kao što ovaj mamutovac, ups mahmutović ili kako mu je već prezime, uništava ugled i zasluge Cetinskog ili Lovrana, tako će sutra uništiti ugled, čast i rad bilo koga od nas koji se opiremo kontroli nacerenog velikog brata Bill Gatesa.

To vam je poruka te monstruozne ekipe za koju je mahmutović samo još jedan mali kotačić…

mr. Ingrid Runtić

HOP