Srpska crkva želi otkupiti zemljišta u Jasenovcu da bi prodala svoju priču o Jasenovcu

0
13610

Srpski portal prenio je izjavu najbitnijeg srpskog popa u Hrvatskoj, padobranca Ćulibrka koji je najavio želju SPC-a da otkupi dio zemljišta tzv. radiona u Jasenovcu gdje bi oni predočili javnosti svoju sliku Jasenovca. Očito se pokreće novi crni scenario. Tekst je brže bolje uklonjen, jer  ipak su to glavni suradnici kradezenjara na izborima. To bi sada umanjilo kradezenjarama mogućnost dobitka izbora.

plenković pupovac porfirije

Zanimljivo da je jedan od urednika militarističkog lista Padobranac upravo  bio Ćulibrk.  Prema našim informacijama i danas blisko surađuje sa visokim vojnim krugovima u Srbiji. Porfirije Perić bio je nekada srpski vojni ordinarij.

pomfirijepericYT

 

Ćulibrk Ima izuzetno dobre kontakte sa talijanskim vojnim padobrancima, na Kosovu je vrlo blisko surađivao sa internacionalnim snagama reda.

Osam godina je proveo u Izraelu, vrlo blisko surađuje sa Zuroffom u svezi holokausta, posebno u svezi logora Jasenovac. Često boravi u Jerusalemu gdje predstavlja Odbor za Jasenovac.

obuljen i jovan1

Tamo je magistrirao na historiografiji holokausta u Jugoslaviji, a trenutno radi na doktoratu vezanom za manje poznate aspekte antifašističke borbe u Jugoslaviji.

malobabić

Srpski pop Malobabić desna ruka zločinca Simatovića  i Ulemeka , srpski vojni šifrant u ratu.

Ipak treba reći da je u Crnoj Gori Ćulibrk napravio kao svećenik veliku  spačku te je premješten među monahe, red srpske crkve odan četništvu, ali bez obzira što je bio monah, nije dobio nikada monaško ime, što govori da je isti zadržao svjetovno ime, jer je to bilo bitno kako bi neometano radio paralelno onaj bitniji posao.

 

HOP