Karamarku ne pada napamet ići sa Esih, on čeka pad Plenkovića za kandidaturu?!

0
9018

Bruna Esih, predsjednica NHR i Tomislav Karamarko bivši predsjednik HDZ-a, sastali su se danas, a kako doznajemo, jedna od tema razgovora su bili i parlamentarni izbori.
Pojavile su se i informacije da se stranke od centra desno okupljaju oko NHR-a i Tomislava Karamarka, a ne kako se spekulira s Domovinskim pokretom Miroslava Škore.

Bruna Esih kaže kako informacija da se Tomislav Karamarko odlučio aktivirati uoči ovih izbora govori puno vise od toga samoga.
“Sasvim sigurno se ne radi od ad hoc.-tako pišu na Kamenjaku, slično na 24 sata.

S druge strane dobivamo kontakte vezane za Karamarka, koji po njima tvrdi da je to ludost i da je još luđe ako netko u to vjeruje, jer naime sam Karamarko ima plan da se aktivira u HDZ-u padom Plenkovića, a ne u ovoj koaliciji i tako promijeni smjer HDZ-a. On je blizak mnogima od ovih oporbenjaka, ali za sada čeka razvoj događaja. Smeta ga navodno i objava ove slike. I navodno je snimljena znatno ranije za vrijeme krize.

Ovo je jedna u nizu prepirki na desnici. Dok Jutarnji demantira koaliciju suverenista i škorista, Večernji pak tvrdi da je postignut dogovor.

Jedan dio suverenista tvrdi da je ova vijest izašla iz tabora škorista. Iako su i neki njihovi članovi to potvrdili.

Bude li u Bujici u ponedjeljak potvrđena ta koalicija , Večernji list bi nakon gluposti o korona virusu možda imao jednom pravo.

 

HOP