Dr Jurinčić: Na sud ne puštaju bez maske iako to nigdje u zakonu ne piše kao obaveza i mjere temperaturu nestručnjaci

0
4144

Zavedene su tiranija i bezakonje!

Čitajte što mi se danas dogodilo na Općinskom sudu u Splitu. Imala sam zakazano ročište u 9.00. Na kontroli na ulazu je prije mene bio jedan gospodin kojeg nisu htjeli pustiti jer “nema masku”.

Kad sam ja ušla pitao me taj zaštitar il što već jest da di mi je maska. Nemam je i ne moram je ni imati. Maska nije propis nego naputak – odgovaram ja. On ustraje. Ja tražim da mi pokaže uredbu po kojoj ima pravo ne dozvolit mi pristup sudu ako nemam masku. Onda popušta. Stavljam sve na stol, uzima poziv i osobnu. Odlazi pitat nekog za tu sutkinju i vraća se znajući da sutkinja nije došla ali meni kaže da prođem na ona vratanca za pse. Ja prođem i on napravi korak unazad i izvuče na mene IR termometar. Šta to radiš – pitam ga? Tko si ti da meni mjeriš temperaturu. Kakve vi imate ovlasti i reference mjeriti ljudima temperaturu?? Tko ste vi da tumačite tu temperaturu i to kao corona temperaturu jer pojma nemate da je žena subfebrilna pred menzes, da čovik od zuba može dobit temperaturu, i stotinu drugih razloga….. Ali vama dali da se igrate doktora. Po kojem zakonu – pitam vas vlado RH??

Nakon što sam odbila mjerenje izbacili su me fizički van. HDZ vlada je kvislinška veleizdajnička vlada koja vodi hrvatski narod i državu u potpunu destrukciju i likvidaciju.

Dati glas četveroglavoj sotonskoj nemani HDZ+SDP+HNS+IDS i SDSS uz njih, je zariti nož svom narodu i državi i to u leđa i s leđa, podmuklo i koljački.-piše na profilu doktorica Nada Jurinčić.

HOP

 

.
Dr. Nada Jurinčić