‘Odbio sam”mjerenje temperature” nakon kraće rasprave sa spodobom u skafanderu koja nije mogla dokazati pravo niti valjan razlog da to radi ‘

0
6888

“Išao sam kod doktora danas podići nalaze. Dakle ne pregled osobni.

Odbio  sam”mjerenje temperature” i nakon kraće rasprave sa spodobom u skafanderu koja nije mogla dokazati pravo niti valjan razlog da to radi osim riječi “to je obavezno”, izašla sestra s kojom sam riješio po što sam došao.

Slijedeći put dopuštam mjerenje temp.pod 3 uvjeta:

1. Dokazana zakonska valjanost traženja. Koje ne postoji jer se preskočio Ustav a onda i zakoni te pravilnici koji propisuju najsitnije detalje primjene zakona.

PREPORUKA nije pravilnik, zakon niti Ustav.

2. Legitimiranje spodobe u skafanderu prije toga

3. Moji osobni podaci, UKLJUČUJUĆI i zdr.stanje -makar tjelesna temperatura su i dalje samo moji podaci i ne dajem ih NIKOM osim doktoru ako mu želim dati te podatke.

Vidite li apsurd ? Ako HOĆU dati svoje podatke jedino doktoru OD POVJERENJA, a čak vam se i policija MORA legitimirati ako ih pozovete da se legitimiraju.

A zakamuflirane osobe u ljekarnama, domovima zdravlja ne moraju ? Mogu se prema vama odnositi kao prema bićima niže klase a ne sebi jednakima ?

A vi, kako ste? Dajete li sve svakoj budali zato što imate povjerenja u sustav, ili zato što ga se bojite, a koji ne poštuje ni dostojanstvo a kamoli pravo na BEZUVJETNU zdravstvenu zaštitu ?

TRAŽITE LI SVOJA PRAVA *BEZ UVJETA* ILI PRISTAJETE NA KOMPROMISE PO CIJENU LJUDSKOG DOSTOJANSTVA?”

komentar N. Duić na društvenim mrežama

HOP