Škoro tužio Keleminca jer ga je on nazvao udbašem, Keleminec i nakon toga nastavlja prozivku

0
7848

Dražen Keleminec objavio je informaciju o tužbi koju je podigao M. Škoro protiv njega jer je Keleminec Škoru nazvao još prije gotovo 3 mjeseca udbašem,  te nestavio objavljivati video uratke o Škori na youtubu.

Objavljujemo tekst odgovora na tužbu, koji je D. Keleminec poslao u sve medije;

 

Autohtona – Hrvatska stranka prava ( stranka koju mediji cenzuriraju jer je nepotkupljiva i domoljubna ) sutra u 17, 00 sati u Državnom izbornom povjerenstvu predaje liste za svih 11. izbornih jedinica.

Autohtona – Hrvatska stranka prava ( stranka koju mediji cenzuriraju jer je nepotkupljiva i domoljubna ) izlazi samostalno i poštivali smo kvotu od 40 % žena.

Obavještavamo medije da je predsjednik A – HSP primio tužbu od strane Državnog odvjetništva u svezi Milorada Pupavca koja nema temeljnih zakonskih okvira,

a ovih dana primio je i tužbu od Miroslava Škore koji tužbom misli zaplašiti i obraniti se od prozivanja zbog prošlosti.

Drugu Škori , lažnom domoljubu i ratnom dezerteru poručujemo da jedva čekamo sudske rasprave.

Medijima se zahvaljujemo na cenzuri i objavljivanju lažnih anketa u cilju obmanjivanja javnosti te Vas pozivamo da već sada objave službene rezultate, jer ih znate i ne morate čekati 19, 01 sekundu na dan izbora kad se tek kutije idu otvarati i brojati glasački listići.

„ Hrvatska nije slobodna, oslobodimo Hrvatsku „ !- piše u tom pismu.

Škorina tužba nije promijenila  objave na zidu D. Keleminca koji i dalje napada Škoru.

Screenshot_20200616-002528_Facebook

Koliko će ova tužba i svađa na desnici odvesti izbore na krivi kolosjek  tek treba vidjeti.

Screenshot_20200616-085700_Facebook

Škoro je više puta u kampanji naglasio da neće prozivati svoje protivnike. Očito je to odlučio riješiti sudskim putem. Koliko će mu to štete donijeti na izborima uskoro ćemo saznati.

 

HOP