Pokušaj ubojstva narodnog zastupnika Srđana Noga, organizatora prosvjednog skupa protiv srbijanskog režima s potpisom i pečatom naručitelja atentata Aleksandra Vučića

0
3409

 

vučić vaterpolisti

U seriji pokušaja fizičkih likvidacija političkih protivnika diktatora, fašista, ratnog i poratnog zločinca Aleksandra Vučića danas se u centru Beograda dogodio još jedan slučaj te vrste. Usred bijela dana blizu raskrižja jedne od glavnih gradskih prometnica avenije Kneza Miloša s poprečnom Durmitorskom ulicom dogodio se frontalni sudar vozila kojim je upravljao Vučićev žestoki kritičar Srđan Nogo i još dva vozila što su išla suprotnim smjerom kolovozne trake. Iz do sad nedokučivih i nedostatno razjašnjenih povoda automobil za čijim je volanom bio vozač Srđan Nogo, prešao je iznenada iz svoje desne u suprotnu lijevu kolovoznu traku. Nakon policijskog očevida ustanovljeno je ono što je Nogo govorio i prije tri dana, kad je na kotaču svoga auta zamijetio isječenu gumu, koju je tad netom zamijenio novom i ispravnom gumom. No, očito banda Vučićevih plaćenika, što ga izgleda stalno motri i prati nije odustajala od svojih nakana. Bili su i dalje uporni u sabotažama, kriomice kvareći mehanizme Nogovog auta, koji nakon sudara ima vidne tragove oštećenja. Nogo je s lakšim ozljedama završio u Urgentnom centru. Tamo su mu stavili privremenu medicinsku kragnu oko vrata, jer se u sudaru ozbiljnije povrijedio.

vuchic-i-seselj

U srpskom pokretu Dveri, čiji je bio supredsjedatelj Srđan Nogo bio sve do razlaza s Boškom Obradovićem, velikim prijateljem Ivana Pernara, u povodu ovog vrlo izvjesno i podmuklo izvedenog atentata na jednog od njihovih bivših lidera pokreta, izdali su službeno priopćenje u kojem vele da ima osnovane sumnje da je automobil kojim je upravljao Nogo namjerno i na podli način pod nepoznatim okolnostima oštećen u dijelu upravljačkog mehanizma vozila. Budući je Nogo, sad službeno neovisni narodni zastupnik, nedavno voljom predsjednice srbijanske Skupštine i Vučićeve marionete Maje Gojković, isključen i izbačen iz srbijanskog parlamenta, gdje je kao i u intervjuima za brojne you tube kanale i društvene mreže govorio o sprezi organiziranog kriminala mafijaškog podzemlja i i mafijaškog nadzemlja u vrhu političke vlasti, on je tim više postao metom odmazde zloglasnog režima zlotvora Aleksandra Vučića i rulje njegovih plaćenih ubojica. Nogo je danomice iznosio dokaze o korupciji na najvišoj državnoj razini, a posebice je poručivao kako su Vučiću i njegovoj kamarili odbrojani dani na slobodi, te kako im slijedi uhićenje i višedesetljetne zatvorske kazne, a da samom Vučiću slijedi moguće i doživotna robija. Nije se dugo čekalo na Vučićevu osvetu na te jasne poruke njegovoga političkog oponenta.

vucic

U subotu i nedjelju Nogo je bio jedan od glavnih organizatora jednog od nekoliko prosvjednih skupova u Beogradu, gdje je traženo poništenje i nepriznavanje rezultata gusarski provedenih lažnih parlamentarnih izbora u Srbiji. Tamo su stranke okupljene oko zločinačkog stožera vladajućeg SNS-a odnijele najveći broj glasova, premda su glasovale i mrtve duše pod zemljom, kao i fiktivni glasovi onih odavno iseljeni iz Srbije diljem svijeta, dakako i masa ucijenjenih, zastrašenih, kojima je Vučićeva bagra na biračkim mjestima i po kućama i domovima prijetila i batinama ili ponegdje i smrću ako ne glasuju za ratne i poratne srbojanske zločince oz redova SNS-a i njima srodnih mafijaških stranaka i udruga. Unatoč svi pritiscima prosvjednici su u subotu i nedjelju na sam dan izbora tražili i bezuvjentu ostavku poludjelog i podivljalog tiranina Vučića, a Nogo i ostali demonstranti verbalno su upućivali poruke i parole pred kordonom policije oko Narodne Skupštine Srbije da žele ući unutra i uspostaviti barem na simbolički način svoju narodnu vlast i izabrati makar i tim nesvakidašnjim putem 250 narodnih zastupnika, ministara, te premijera i predsjednika države iz reda naroda, kad su već, kako vele, spriječeni da to učine na unaprijed režiranim političkim izborima. Ishod tih umjetnih izbora po Vučićevu scenariju bio je odavno poznat, a o razmjerima izborne prijevare i podvale svjedoči i podatak da su iz režimskih tvornica medijskih laži lansirane glasine kako je na izbore izašlo ravno 55% upisanih glasača, iako je broj izašlih na birališta točno 46.8%, a u glavnom gradu Srbije Beogradu samo je 35% ljudi iskoristilo pravo glasa na monitiranim izborima lopova, lažova i višestrukoga naručitelja političkih ubojstava, makar i u pokušaju, Aleksandra Vučića.

Nepobitno je da se Srđan Nogo u njegovom istaknutom i naglašenom srbovanju vrlo malo razlikuje i od Vučića i brojnih drugih velikosrba u vlasti ili u oporbi u Srbiji. No, pokušaj likvidacije Srđan Noga, čiji je otac do 2000. u doba režima ratnog zločinca Slobodana Miloševića bio politički i činovnički kadar vladajuće crvene mafije SPS-a i JUL-a, potvrđuje činjenicu da poludjeli i podivljali vastodršci u Srbiji najjači bijes iskaljuju često i nad onim političkim mangupima pobjeglim iz njihovih redova na stranu oporbe. Zato Srđan Nogo tako mnogo i zna o svojim, ali i o nekadašnjim političkim suborcima njegovoga oca iz devedesetih, te je tim više i nepoželjni svjedok istine iz srpskog političkog podzemlha o srpskim političkim zločinima, koje sad uvelike i sam javno raskrinkava. I utoliko više je u opasnosti od političke odmazde od strane onih s kojima dobrano i dalje dijeli proistočnjačka i potpuno protuzapadna politička stajališta. No, u ime i za račun borbe za obostrani politički prestiž i prevlast u Srbiji, niti njemu, niti bilo kome drugome luđak i manijak Aleksandar Vučić ne dopušta ni pomisao o bilo kakvoj podjeli kolača vlasti i slasti. I zato i dolazi do ovakvih sukoba u Srbiji s težnjom fizičke eliminacije političkog suparnika. Mala je to bara, a mnogo krokodila oko male bare.

Dragan Ilić

HOP