Koalicija srednjeg prsta je pokušaj mobilizacije ženskog biračkog (60%) tijela u korist HDZ-a i SDP-a

0
5482

Bivša predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović (52), u jeku reakcija na izjavu Miroslava Škore (57) kako bi silovane žene s obiteljima trebale razgovarati o pobačaju, objavila je fotografiju s ispruženim srednjim prstom, poručivši da je ‘prošlo vrijeme kad je žena čekala što će ‘baja’ reći’. Pridružila se primjeru osječke dogradonačelnice Žane Gamoš koja se fotografirala s podignutim srednjim prstom zbog te iste izjave.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (48) na svom Instagram profilu danas je objavila fotografiju na kojoj drži srednji prst u zraku i napisala:

– Vraćamo se u 2000. Isti stav. Žene, izađite na izbore dok još možete.

I glumica Jelena Veljača (39) se oglasila na društvenim mrežama.

– Ovom prilikom pozivam sve svoje pratiteljice da pokažu srednji prst Škori koji misli da se silovana žena mora o abortusu dogovarati s obitelji. I Raspudić́u koji misli da silovana žena mora roditi, a i generalno frajerima koji misle da bilo koja žena bilo što mora. Hvala što me pratite. Volim vas – napisala je u opis fotografije na kojoj drži srednji prst u zraku. -piše 24 sata.

Škorin tim nije primijetio odličnu podvalu Kolinde Grabar Kitarović kojom je pokrenula mase žena da zapravo izađu na birališta, jer će u protivnom pobijediti “nazadni ” Škoro.

60% biračkog tijela su žene, shvaćate zašto je Kolinda pokrenula srednjoprstnu revoluciju protiv Škore?

Čitam gluposti nekadašnjeg šefa Škorinog stožera , kako to neće naštetiti Škori. Muđahedinska frizura i malo znanja o propagandi. Ovo je bilo dobro planirano da se pokrene žene na biralište protiv Škore.

IMG-20200621-WA0001

Sve jasno. Jedino njegov stožer to nije skužio. Kolinda se očito osvećuje Škori što nije stao uz nju u drugom krugu. Ovim potezom ona huška i na “tradicionalnu desnicu ” okupljenu oko B. Esih, ali se vidi da je prvi cilj ove srednjoprstne revolucije Škoro. Iako on ništa ekstremno nije rekao, mediji i politički manipulatori napravili su odličnu promociju ljevici HDZ-a i SDP-a.

FB_IMG_1592661751905 FB_IMG_1592724557223

Umjesto što se kače na te teme – navlakuše bilo bi dobro čuti što misle o cjepivima i famoznoj koroni.

Iz Radničke fronte s hrvatske granice poručili: Izbjeglice su dobrodošle! Zbog čega ih Peovićka ne odvede doma ili Rada Borić i poduči ih  partizanskim popevkama? Peovićka u njima očito vidi reinkarnaciju partizana jer se skrivaju u šumama, pa bi bili odlični vojnici njene partije. Da je ovo normalna zemlja njena bi stranka bila zabranjena, ovako vrlo je glasna.

FB_IMG_1592809782262

Ova slika u nas i u Njemačkoj govori da je duboka država preuzela istu metodu propagande i kod nas i po cijelom svijetu. Krije li se iza Radničke fronte zapravo Soros?

Screenshot_20200621-223552_24sata

I za kraj jedna bizarna priča. Nekakav turnir u Zadru za promociju našeg turizma koju pokreće Novak Đoković urodila je očekivanim skandalom. Opće je poznato da korona virusa nema u supermarketima, u zgradi vlade, u Jasenovcu  ili u Okučanima, da ju ne mogu dobiti vodeći naši političari stojeći jedan od drugog 10cm, ali bože moj tenisači nisu tako otporni, oni ju dobiju ili košarkaši…iako testovi i nisu točni, saznali smo da je jedan bugarski tenisač nakon lumpovanja po Beogradu, igranja tenisa u Zadru zaradio koronavirus, nije jasno kako je uopće igrao uz tako smrtonosnu bolest zbog koje je prekinut turnir.

FB_IMG_1592805369043

Slijedeći korak za nas je da nam zabrane sva putovanja, zatvore granice i umremo od gladi jer je jedan Bugarin “dobio koronu”. Tko nije na državnoj sisi kad tad će doživjeti kraj, a ovi drugi mogu mirno spavati jer će vlada dizati kredite za njihove plaće.

 

HOP