Božinovićeve diskriminacije: Teško bolesnim ljudima brane ulazak u trgovinu ne shvaćajući da su maske za njih pogubne, konobari se ruše na vrućini pod maskama, napad panike u trgovini

0
3364

Danas možemo vrlo lako zaključiti da pandemija nema nikakve veze sa zdravljem.

FB_IMG_1594466771803

Božinović je potpisao diskriminatorsku odluku da svi moraju imati maske na licu kada ulaze u trgovine. To kontroliraju nestručni ljudi, trgovci, osiguranje, maltretirajući u ime Novog svjetskog poretka građane. Zašto je to klasična diskriminacija?

Na vrućini od 30 celzijusa  teško bolestan čovjek pod maskom i onaj zdrav ne reagiraju isto. Uz to što sam čovjek pod maskom udiše ugljikmonoksid, zamislite što to čini bolesnom čovjeku, plućnom bolesniku, srčanom bolesniku, te izderavanje nestručnih kretena na njih , koji provode odluke nekakvog stožera.

-Dijete mi je dobilo napad panike u trgovini, bilo je to užasno gledati.-napisala nam je jedna čitateljica.

-Nisu me pustili bez maske u Lidl, Interspar, Konzum iako sam im objašnjavao da sam teški plućni bolesnik, to su trgovine koje žele da umrem od gladi. Božinoviću biti ćeš odgovoran za moju smrt!- bio je ovo dramatičan apel građana koji je doživio šikaniranja u prodajnim centrima, teturajući od jednog do drugog po ovoj vrućini. Naš suradnik našao ga je iznemoglog na jednoj klupi i kupio  mu sendvič i vodu. Koliko je takvih života uništio Božinović?

82174495_782813925855029_8293818301873491614_n106199071_871635799993400_7730940440869434746_n

-Narod se treba prestati ponašati kao glupa stoka i treba konačno zaustaviti tu ekipu koja nas zlostavlja i koja nam mimo bilo kakvog zakona ukida sva ljudska prava.

Danas sam u dućanu ODBILA staviti bilo kakvu masku ili brnjicu jer taj “zakon” nije donijelo zakonodavno tijelo Hrvatske (Sabor), nego je Sabor raspušten, a svoju samovolju nezakonito nad narodom provodi nekakav stožer, bez ikakvih ovlasti (jer nije proglašeno izvanredno stanje) i jer ti komedijaši ne posjeduju znanje dostatno za prolaz biologije u 6. razredu osnovne, jer je maska propusna pa ne štiti ni od čega, jer nošenje maske na 30+°C strahovito šteti vašem zdravlju (množe se bakterije, gljivice, a udišete ugljični dioksid i trujete se njime).

Osim toga, Vili Berošu, vidjela sam na svoje oči kako kao muhu tjeraš ženu od sebe, ženu koja te je na ulici zamolila za par kuna da si kupi kruh, ženu koja gladuje!!! Tebi i tvojoj odurnoj ekipi jahača apokalipse na čelu s onom ženetinom neljudskog lica koja me podsjeća na facu kornjače (isprika kornjačama, jer to su divne životinjice), tebi i toj monstruoznoj ekipi poručijem da ste DIREKTNO krenuli na svekoliko uništavanje naroda, da ga želite lišiti rada i poštene zarade od svoga rada, da taj narod tjerate u totalno osiromašenje i da ga zlostavljate kao nitko dosada! A da vas nije briga za naše zdravlje, to mi je kristalno jasno, po ženi koja je bila GLADNA KRUHA i kojoj si hladno odbio udijeliti kunu, a ta žena – to je narod koji te plaća, gubo jedna bez savjesti i morala!!! Taj narod će na kraju suditi i tebi, kao sto si ti presudio onoj ženi, znaj to!-rezignirano je reagirala mag. art. Ingrid Runtić.

FB_IMG_1594621380946

Dakle, lijepo sam prodavačici sve objasnila i JEDINA uz još dvoje mladih odbila nositi masku! Ali se našla jedna ovca, neki lik koji mi je tumačio da je stožer zakon, pa sam mu lijepo odgovorila da zakone donosi Sabor koji je raspušten, pa kad Milanče stavi masku i kupi mi jednu, onda ću i ja imat masku koju mogu nosit u torbi, jer za drugo nije!-zavrsila je I. Runtić.

-Kaufland danas prazan baš mi javio kolega. Ja nisam htjela u kvartovski dućan. I drugi iza mene. Nek propadnu kad šute.-reagirala je mag. A. Šebalj.

FB_IMG_1594641446177 FB_IMG_1594626314831

Teži oblik idiota moraš biti ako koristiš masku i tako se trujes ugljikmonoksidom. To da se ne radi o zdravlju sada je izašlo van . Samo imbecili to ne vide. Nije isti položaj sečeraša, nekog tko ima problema sa štitnjačom, srčanog bolesnika, plučnog bolesnika kao, zdrava čovjeka. Ta ekipa tjera takve ljude na 32 C da nose maske. Ta ekipa tjera konobare da nose maske 9 sati po vrućini. Kakve to veze ima sa zdravljem?-bio je još jedan komentar.

HOP