SKANDALOZNA: Vijećnica Milinović izvrijeđala je zastupnicu Krišto jer raspravlja o maskama, a dr. Sladoljeva doživljava nebitnim jer je dobio 3% na izborima i tvrdi da terorizira narod svojim stavom!

0
10003

-Postoje malo važnije stvari za boriti se u Hrvatskom saboru od toga da ti moraju objašnjavati zašto treba nositi masku. Iako je pojašnjeno 727 puta. Jer je tebi rekao neki tvoj frend lječnik da možda ipak ne treba. Taj tvoj frend lječnik nije po hrvatskom zakonu relevantan. Nije izabran da u ovim trenutcima bude šef stožera. Drži se Ustava na koji se pozivaš. Nitko te nije tražio da skačeš kroz prozor već da se držiš osnovnog reda u trenutcima nepoznatim nama svima. Ne treba nam Ivan Pernar 2.0 s desnice. Mnoge ostale teze podržavam, ali ovo me baš razočaralo. S čim se za…vate?!-piše tzv. “politička doktorica” Ivona Milinović  o Karolini Vidović Krišto jer se zastupnica Krišto usudila pitati zašto se u Saboru moraju nositi maske.

Tko je izabrao stožer i po kome je on zakonu relevantan?

Milinović   viječnica u gradu slučaju, mjeri domoljublje nečije jer osoba postavlja pitanje o maskama? Uspoređuje Krišto i Pernara? Može li se to usporediti? Može li  se Pernara usporediti s njom? Pa naravno da ne može ! Svatko je jedinka za sebe!

inbound6072347624346413511

-Domoljublje se ne moze povezati sa glupoljubljem. Nisi domoljub ako si odlucio biti protiv svih i svega. Damu cijenim ali ovo s maskama je ispalo gluplje od glupljeg. Neka se drzi bazicnog reda a protivi se kada je vazno. Ovako ispada da se protivi samo da bi bila protiv.-nastavlja vrijeđati nekompetentna i bezobrazna Milinovićka.

Ona je glupa za Milinovićku, a izjave Stožerasa da maske nisu potrebne, pa su onda potrebne- su pametne izjave za Milinovićku. Daj se Ivona ostavi politike.

Screenshot_20200714-205435_ChromeFB_IMG_159453697043682174495_782813925855029_8293818301873491614_n

Milinovićka ismijava i Dr .  Srećka Sladoljeva, jer on po njenom mišljenju terorizira naciju svojim mišljenjem,  jer je dobio 3% na izborima? To znači da treba zašutjeti? Prestrašno koje verbalno nasilje ista provodi nad stručnjakom Sladoljevim?!

inbound2066341312045362259

 

-Maskom ne možete spriječiti širenje virusa obzirom da je prisutan i u aerosolu (ako virusa uopće ima!). Aerosol izlazi sa strane jer maska nije hermetička, a aerosol možete dokazati kada huknete na staklo gdje ostavlja magličasti kondenzat. Maska je simbol samoponiženja i pokornosti sljedbi Gatesa i Sorosa. Maska TOME služi, ona ne sprječava širenje već dugotrajnim nošenjem UVODI u bolest!-kaže stručnjak, domoljub i hrvatski branitelji  Sladoljev, nestručna Milinovićka, imao on 3%na izborima ili ne,  čovjek koji je želio spasiti Imunološki zavod, sa ili bez 3% usrana postotka na izborima! Niste vi to radili, niti Beroš, a kamoli Markotićka koja je sjedila blizu Sladoljeva.

I takvu osobu MOST promovira za lokalne izbore? Osobu koja ismijava vrhunskog znanstvenika -poput Faktografa  i samog zastupnika Grmoju , koji je u studiju Otvorenog javno rekao da se osijećao ponižen pod maskom, a zastupnik Radin čak posumnjao u samu pandemiju.

Njih Ivona Milinović ne spominje, ali se iživljava nad  zastupnicom Krišto i doktorom Sladoljevom, jer ih zbog hrabrosti svi napadaju, pa što ne bi i Milinovićka, to se zove politička hrabrost.

 

HOP