Hrvatska je i danas zarobljena u velikosrpskom i četničkom projektu, kojeg promoviraju suvremeni hrvatski političari i HRT

0
2679

O Oluji Pupovac

“Pustite nas da razmislimo o tome što sve ti pozivi znače za nas,
što sve ti pozivi znače za naše društvo.”

inbound1876933748600468472

POSLIJE OLUJE (NE)DOLAZI SUNCE?

Tragom PUPOVČEVA „ustavnog patriotizma“ i GRANIĆEVA „modernog suverenizma“, svjetonzorno slična obnovljena HRVATSKO-SRPSKA KOALICIJA razapeta između KNINSKE i BAČKE PALANKE.

inbound1478926242917883165

O Oluji Zoran Milanović;

“Tvrđava ima značaj, ali ono dolje kod kolodvora nije mitsko i simboličko mjesto novije hrvatske povijesti“ (Zoran MILANOVIĆ, predsjednik RH).

O dolasku ekstremne srpske stranke u Knin

“Mislim da je to gesta na gestu, e sad hoće li on biti u stanju, imaju li kolege iz SDSS-a želudac za to…”

O Srbu i “ustanku Srba” HRT

inbound2950609099185295883

-Od ratnog raspada bivše države pa do danas vrijednosti antifašizma stalno se osporavaju i uzrokuju daljnje podjele i urušavanja umjesto da upravo one budu osnova za očuvanje demokratskih vrijednosti ovog društva i našeg položaja u zajednici slobodnih država – kazao je Pupovac i potvrdio od kuda HRT crpi informacije. Sudjeluje li HRT u obnovi velikosrpskog pokreta ?

inbound4097863525651301011

Znanstvenici poput dr.sc. Maria Jareba ili izv.prof.dr. Ante Nazora argumentirano su ukazali na činjenice koje jasno negiraju antifašistički predznak širih događaja na području oko Srba te ih povezuju s onime što suvremeni sudovi za ljudska prava nazivaju etničkim čišćenjem. Zar je etničko čišćenje opravdano ukoliko je „razlog“ za njega dovoljno dobar?

inbound4326643404164386388

Plenković je dao 100 000 kuna naših novaca za proslavu etničkog čišćenja u Srbu prema zaključku naših znanstvenika.

inbound4457380337554097110

HRT isto mi plaćamo. Zašto?

O “oslobađanju Zagreba ” svjedok govori zanimljive podatke;

 -Godine 1945, kada je partizanska vojska bila blizu Zagreba, general Peko Dapčević je imao namjeru grad Zagreb sravaniti sa zemljom, da ga više nema na zemljopisnoj karti. Ipak, neki razumniji su o tome obavijestili Tita i postignut je kompromis. Poslan je glasnik Paveliću sa pismom spomenutog sadržaja u kojem je navedeno da ako se Pavelić povuče sa vojskom i ostalima iz Zagreba, grad neće biti uništen. Pavelić je svoje ovlasti predao budućem kardinalu Stepincu i otišao iz Zagreba.
Tako je laž komunista da je Pavelić pobjegao i ostavio narod na nemilost partizanima laž. Da je ostao, partizani bi uz pomoć savezničkog zrakoplovstva osvojili grad i njega više ne bi bilo. To je bilo oslobođenje Zagreba, koje je kasnije rezultiralo masovnim ubojstvima, pljačkom, te uništenjem Zidovske imovine ,  prisvajanje njihove imovine.
Na uglu Preradovićeve i Masarykove bilo je veliko skladište u kojem je bila opljačkana roba iz stanaova i kuča u Zagrebu, kompletan namještaj, odjeća, kuhinje i slično. Drugarice su dolazile i birale što će si uzeti. Poslije su poklane ,muškarce, žene i djecu pripisivali državi NDH, a sam Zagreb sa Županijom ima 106 masovnih grobnica.
Građani grada Zagreba hodaju po leševima ubijenih, takav grad i država nikada neće biti sretni, dok se sve žrtve dostojno ne pokopaju.
Slaviti “oslobođenje” Zagreba, je monstruozna proslava ubijanja i pljačke Zagreba, kao i u Srbu, gdje su četnici ubijali hodočasnike, hrvatski živalj na području Like, u savezu sa partizanima, pa se i to slavi kao borba protiv fašizma. Tragično i žalosno slaviti pokolje nad vlastitim narodom, sve pod krinkom antifašizma, koje je pobilo nakon 1945. godine oko 1 milijuna ljudi. -piše nam čitatelj.
Knjiga Josipa Jurčevića Bleiburg, jugoslavenski poratni zločini nad Hrvatima, dolazi pred nas u pravom trenutku. Ni šest desetljeća poslije svršetka Drugog svjetskog rata nije bilo dostatno da se u Hrvatskoj objektivno prosude kako događaji tijekom samog rata tako i oni neposredno poslije njega.

 

Hrvatska je i danas zarobljena u velikosrpskom i četničkom projektu, kojeg promoviraju suvremeni hrvatski političari i HRT.

 

HOP