Cjepiva mogu izazvati maligne bolesti – a to možemo znati točnije tek u razdoblju od 5 do 10 godina

0
2741

“Bili smo ugodno iznenađeni kada smo detektirali snažan imunološki odgovor u stanicama sluznice nosa i gornjih dišnih putova, kao i snažnu zaštitu od infekcije ovim virusom“, rekao je jedan od glavnih istraživača, dr. Michael S. Diamond, profesor medicine, molekularne mikrobiologije, patologije i imunologije Medicinskog fakulteta Sveučilišta Washington. „Miševi su nakon cijepljenja stvorili odličan imuni odgovor kojim su bili dobro zaštićeni od razvoja bolesti nakon izlaganja virusu, a kod nekih smo miševa utvrdili i tzv. sterilizacijsku imunost, pojavu da se nakon izlaganja virusu infekcija uopće i ne dogodi.“

Profesore Diamond, bili ste “ugodno iznenađeni” snažnim imunološkim odgovorom na neinvazivno (sluzničko) cjepivo. Ja bih pak bio JAKO iznenađen da je snažni imunološki odgovor izostao!

Nadalje, profesore Diamond, “otkrili” ste i tzv. “sterilizacijsku imunost”, pojavu da se nakon izlaganja virusu infekcija uopće i ne dogodi.“

Ne profesore Diamond, “otkrili” ste mehanizam priminga, dovođenja neimunološke stanične obrane u tzv. “pobuđeno” stanje, reakciju koju biste svaki puta “proizveli” kratkotrajnim interferonskim cjepivom! Protiv SVIH inhalatornih virusa, a ne samo Covid 19!

I profesori trebaju učiti i učiti…-piše Dr. Srećko Sladoljev na svome profilu.

-Sada mi je konačno sve vrlo jasno. Najgore posljedice svjetskih ratova su u principu uvijek bili gubici stotine tisuća (i milijuna) ljudskih života, nazovimo ih depopulacijom uslijed rata.

No, neki bolesni i totalno izopačeni umovi (a takvih je uvijek bilo), su došli na ideju kako sprovesti depopulaciju puno efikasnije, bez previše prolivene krvi: genetski manipuliranim cjepivom protiv navodno smrtonosne i vrlo zarazne bolesti korone?

Budući da ljudski imunitet vrlo brzo pronalazi efikasan odgovor na sve vrste virusa, pa i onih nastalih u laboratoriju, bilo je potrebno stvoriti globalnu histeriju putem medija, totalno obezglaviti ljude karantenama i zastrašiti ih suludim zabranama i mjerama i to sve obaviti u par mjeseci te ih “spasiti” novim cjepivom, koje će, budući da je genetski manipulirano, poremetiti ljudski imunitet i oslabiti ga, ali ne odmah, nego s posljedicama koje će se polako, protokom slijedećih 5-10 godina odraziti u ogromnom porastu autoimunih i malignih oboljenja?

Znači, cjepivo više ne sadrži oslabljene uzročnike bolesti (protiv koje je proizvedeno), nego je cjepivo nastalo genetskom manipulacijom.
Priče o praćenju, ugrađivanju čipova itd. su ustvari smišljeno skretanje pozornosti s pravih uzroka i razloga ove umjetno konstruirane pandemije. Jer, nažalost, poremećenih i izopačenih umova je bilo uvijek – a kada imaju sve resurse i novac, onda nas zaista mogu egzistencijalno ugroziti.

Ovdje prenosim prijevod drugog dijela kratkog govora dr. Waltera Webera. Nakon što je objasnio zašto je nošenje maski potpuno nepotrebno jer maske ne štite ni od kakvih virusa, dr. Walter Weber je nastavio s još važnijom porukom:

“Cjepivo koje je sada u planu je najvjerojatnije jedno cjepivo sasvim novog kova, dakle ne ono kojim se cijepi protiv oslabljenog uzročnika bolesti, nego se radi o cjepivu koje će biti genetski manipulirano, sto znači da ćemo prilikom cijepljenja i mi biti genetski manipulirani, tako da čak ni najbolji znanstvenici ne mogu znati što se sve pri tome može dogoditi u organizmu; od autoimunih oboljenja koje takva cjepiva mogu izazvati, do malignih bolesti – a to možemo znati točnije tek u razdoblju od 5 do 10 godina. Gđa Merkel dakle izručuje njemački narod farma-industriji kao laboratorijske štakore za ispitivanja.

 

Ovo se mora jasno izreći kako bi se i zadnji čovjek probudio, a nadam se da će i liječnici konačno shvatiti što se događa, da će sami sebe dodatni informirati kao i svoje pacijente, jer ako to pravovremeno ne učine, postati će dio tih laboratorijskih štakora koji će biti prisilno cijepljeni. Jedan kineski mudrac je jednom rekao da treba kovati oružje dok neprijatelj još nije kročio u dvorište. Jer, kad bude prekasno, onda je zaista prekasno, jer će nastati takav društveni pritisak u kojem će svaka reakcija biti nemoguća.”-piše mag. I. Runtić.

 

HOP