Uvođenjem ‘sadističkih mjera’ u školama ministar zapravo priznao da svjesno gura djecu u neregularne uvjete u školama opasno po zdravlje?!

0
8087

Nastava u učionicama trebala bi ovako izgledati: u osnovnim školama učenici međusobno ili od učitelja trebaju biti razmješteni na fizičkoj udaljenosti od 1,5 metara, a u srednjim školama dva metra. Preporučuje se da učenici sjede jedan iza drugog ili jedan pokraj drugog, a ne licem u lice, uz primjeren razmak, a u iznimnim situacijama u kojima to neće biti moguće predlaže se čak i postavljanje – pregrade na stolovima.

KAKO ĆE RAZUMJETI ŠTO UČITELJI GOVORI POD MASKOM?  KAKO ĆE IZGLEDATI GUŠENJE U SMRDU VLASTITIH BAKTERIJA IZ USTA?

Međutim, ako obrazovna ustanova ne može osigurati razmak od 1,5 metara u višim razredima osnovne škole te oko dva metra u učionicama u srednjim školama, svi učenici tog uzrasta te učitelji i nastavnici predmetne nastave tijekom nastave morat će nositi maske. Zaštitne maske, pak, nisu ni u jednoj varijanti predviđene za učenike nižih razreda osnovnih škola, osim onih s kroničnim bolestima.

ZNAČI AKO IMAŠ KRONIČNU BOLEST JOŠ TE TREBA OGRANIČITI U DISANJU?

U nižim razredima maske će morati imati učitelji drugih predmeta, poput stranog jezika i vjeronauka, te u vrijeme kada kontaktiraju s drugim odraslim osobama.

UČITELJ POSLIJE NASTAVE IDE U ZBORNICU, NOSE LI TAMO NASTAVNICI MASKE I KAKAV JE ODNOS PREMA DISKRIMINIRANIM UČITELJIMA KOJI U OVOM SLUČAJU MORAJU NOSITI MASKE?

Osim pod maskama, u situaciji kada nije moguće postići predviđeni razmak nastava će se za više razrede te u srednjim školama iznimno moći organizirati u turnusima tako da se određeni razredni odjel podijeli na dvije grupe učenika te u školu naizmjenično dolazi jedna pa druga grupa (na primjer, turnusi u trajanju od jedan tjedan ili u režimu 3+2/2+3 dana). Grupe učenika po turnusima trebaju biti stalne i nepromjenjive – stoji u uputama. Upravo u situaciji ako dio učenika bude kod kuće, a dio u učionicama, za one koji ostaju doma organizirat će se online nastava.-piše Jutarnji list.

ZNAČI KAOS! KAOS TREBA STVORITI POVJERENJE DJECE U SUSTAV?

Zbog čega su u ožujku zatvarali škole ako su brojke “zaraženih veće” DANAS? 

Umjesto da škole zatvora
vrata dok “smrtonosna korona ” hara zemljom”, škole će raditi bez da djeci osiguraju normalne uvjete, borit će se karantenama, izolacijama i trpanjem djece u bolnice bez vašeg nadzora.

Nisu li time zapravo otkrili da korona nije opasna po zdravlje djece, ali će ipak uvesti ove sadističke mjere? Ili su luđaci koji tjeraju djecu u smrt?

Sadizam će zvat zaštitom djece, a ona državna braniteljica za djecu šuti na kršenje dječjih prava? Ministar je krenuo u ime NWO u rat sa roditeljima? Kome nije jasno da je ozakonio zlostavljanje djece?

Bivša ministrica obrazovanja Divjak: Imat ćemo oko 10.000 učenika u samoizolaciji.

Otkud ona to zna? Ili su to njihovi scenariji stvaranja stresa djeci i roditeljima ?Današnji ministar prijeti neopravdanim satima ako roditelji ne pristanu na ovakovo psihičko zlostavljanje učenika?inbound7001860701235590953

Škotski obrazovni sustav.

“Deca koju pominjete koja stoje u redu i čekaju nagradu ili kaznu kao pacovi, ta deca su u stvari novi robovi. Kreatori novog robovlasničkog poretka žele da što mlađem detetu u psihu usade psihologiju potlačenosti, submisivnosti i ropstva. Zato su sada smislili besmislene mere za decu i ozloglašene maske iako deca uopšte nisu ugrožena populacija i to žele da počnu što ranije, na što nižem dečjem uzrastu. Neki već traže da i bebe nose nepotrebne i štetne maske. Ovo je već domen satanizma i ozbiljnih zlikovaca i zato se svet danas definitivno deli na one koji uspostavljaju robovlasnički poredak (a koje eufeministički zovemo globalisti) i na slobodne ljude u pokretima otpora koji svuda počinju da se dižu, a koji se danas zovu suverenistički pokreti. To nisu samo klasični suverenisti geopolitičkog tipa, oni su danas pre svega moralni i psihološki suverenisti koji ustaju u odbranu slobode pojedinca i slobode čovečanstva.” -o ovoj temi govori svjetski poznata znanstvenica  Mila Alečković.

inbound2743029749869201165

Svjestan da radi zlo Fuchs prijeti roditeljima.

Država prijeti građanima za nenošenje maski i roditeljima ako ne šalju djecu u školu.

Ako je stvarno toliko opasan korona virus zašto bi prkosili građani ili zašto ne bi roditelji slali djecu u školu ako to djeci treba? Škole su počele provoditi nasilje nad djecom, dječjim razvojem.

Djeca sad moraju nositi maske u školi 8 sati, a u ožujku ih nisu puštali u školu?

U slučaju problema i navodne zaraze “postoje medicinski timovi” za odvođenje djece iz škole,  što znači da vam netko odvede dijete bez da vi možete utjecati.

inbound2879800814275390481

U takve luđačke uvjete bazirane na sadizmu želite pusti dijete u školu?

Iz mjera koje predlaže ministar vidi se da škole ne udovoljavaju osnovne uvjete za funkcioniranje obrazovanje i da su prestresne za djecu. U takve  uvjete ministar gura djecu i kreće u rat sa roditeljima.

Nakon što je zabranjeno kretanje starijih ljudi u staračkim domovima na svježem zraku i blokirane su posjete  njihovih rođaka kao da su u zatvoru, bolnice otkazuju redovite preglede pacijenata zbog korone, uvode se maske na svježem zraku i djeci se guši psihičko zdravlje u školama.

Da li je vlast krenula u otveni rat sa građanima?

HOP

Svjetska znanstvenica Prof. dr. sc. Mila Alečković : ‘Ovo je rat protiv čovjeka i čovječanstva, jedan novi oblik rata koji manje košta agresore od klasičnih ratova’