Obrazovna ludnica: Čistačica u školi mjeri temperaturu, djeca se guše u školi pod maskama, a ravnatelj želi ‘zaštiti’ djecu od roditelja!

0
3104

-Jučer je učiteljica najavila likovni, da djeca, 3.r.,donesu ogledalo, jer će crtati svoj portret. Trebalo je donijeti olovku i folmastere. Sad mi dijete kaže da je učiteljica imala spremne kolaz papire i rekla djeci da si odaberu boju i izrezu od kolaz papira masku, ukrase je flomasterima i prelijepe ju na vlastiti portret koji su nacrtali. Učiteljica, koju sam do sada iznimno cijenila zbog iskustva i stručnosti. Nadrealno i bizarno. Kad sam čitala vaša iskustva o tom likovnom prestravilo me je. A kad mi je dijete jučer reklo da crtaju portret za likovni, pomislila sam, ne, to njegova učiteljica ne bi nikad napravila. Poslala sam odmah u grupu roditelja u kojoj je i učiteljica, upit, je li to točno i po kojim pedagoškom mjerilima, te tko je to naredio da svi u Hrvatskoj na likovnom crtaju maske. Odgovora nema.-korona školstvo u Hrvatskoj.

Djeca se u školama guše pod maskama, odgovorni roditelji to ne žele, a evo odgovora ravnatelja iz Šibenika:

-Treba školu i učenike zaštititi”, naglasio je Nedjeljko Marinov, voditelj Županijskog stručnog vijeća ravnatelja. Od rodielja

A evo u kakvu ludnicu su škole pretvorili:

inbound7809079166099496373inbound1235141525266704756inbound8664140208632754105

Novo normalno, što je profesor luđi to je djeci veći pakao.

HOP

VEZANI ČLANAK

SVJETSKI EKSPERT IZ PSIHOLOGIJE, PSIHOPATOLOGIJE I ANTROPOLOŠKE PSIHIJATRIJE prof. dr. sc. Mila Alečković: Maske kod djece će proizvesti nesigurnost, konfuziju, rastrojenost i nedostatak pažnje, kognitivno-intelektualne poremećaje, neurotične pojačane smetnje i strahove , sve do kompletnog autizma!