‘T-com zlostavljač ‘ponižavao stranku zbog maske, Dr. Sladoljev i Dr. Vrčak tvrde da su maske i dezifekcijska sredstva vrlo opasni za ljude, a T-comovci vas prisiljavaju na njih?!

0
3302

Danas sam doživjela jedno od najgorih zlostavljanja dosada zbog mojeg opravdanog odbijanja nošenja maske, i to u T-com poslovnici u Makarskoj od strane navodnog voditelja poslovnice, koji se takvim predstavljao, ali je opetovano odbijao reći svoje ime. Na prvo njegovo opominjanje da “moram nositi masku jer ju svi drugi nose” sam mu naravno objasnila zbog čega to ne mogu, odnosno da sam zbog zdravstvenih razloga (akutni napadaj panike) izuzeta od takvih preporuka.

Zatražio je medicinsku potvrdu, na što sam mu odgovorila da on nije osoba ovlaštena pregledavati bilo čiju medicinsku dokumentaciju, i ponovno zatražila njegovo ime.

Potom je ponovno počeo prijetiti policijom. Ja sam obavila plaćanje računa i zatražila knjigu žalbi. Toga u T-comu nema, rekao je i još jednom zaprijetio policijom ako se ubuduće pojavim u poslovnici.

Izašao je za mnom iz poslovnice u kojoj me nekoliko minuta već bio zlostavljao i ponižavao pred bar 15-tak ljudi koji su svi do jednoga šutjeli na to nevjerojatno nasilje, te mi i dalje prijetio policijom. Kada sam ga htjela fotografirati, pobjegao je u unutrašnjost poslovnice.

Ovim i sličnim postupanjima prema “preporuci” nekakvog stožera, a ne prema zakonu, u kojima se neke individue igraju policajca, svaki zakon i međuljudski normalni odnosi se sve više stavljaju izvan zakona. Drugim riječima, stožer polako uvodi paralelne zakone, tj. bezakonje, a od bezakonja do nemira i rata je samo mali korak…

Ovo pišem samo kako bih vam svima predočila koliko je opasno društveno stanje u kojem se nalazimo i na koje pristajemo zbog mira, a koji nećemo postići aoo pristajemo na sve gore metode i mjere ponižavanja i porobljavanja, i to u trenutku kada je već i samom stižeru jasno da su testovi u 90% slučajeva lažno pozitivni, da nema nikakve pandemije i da nema nikakve smrtonosne zaraze, već da se radi o običnoj prehladi ili vrsti gripe, ovisno o tome koliko je kompromitiran imunitet oboljelog. Dakle, ako nema medicinskih razloga za ovakve neljudske mjere, pa niti pandemije (jer nisu zadovoljeni parametri po kojima se nešto može nazvati pandemijom), onda ostaje samo neki drugi razlog zbog kojega se čini nasilje i agresija nad ljudima, poglavito onim bolesnima i starima, a sad pojačano i nad vrtićkom i školskom djecom. Ja se uvijek mogu obraniti i zaštititi (slobodne sam profesije i dobroga zdravlja), ali djeca i stariji to ne mogu.

Dr Vrčak i Dr. Sladoljev u ovom videu jasno govore koliko su opasne maske za zdravlje i razne kemikalije koje se nalaze u T-comu  za dezinfekciju, Dr . Vrčak tvrdi da dezinfekcijska sredstva mogu uzrokovati situaciju da nam antibiotici kao lijek ne pomažu. Što to nama radi T-com?

Većinu će se ucijenjivati uskraćivanjem potrebnih zdravstvenih usluga, radnim mjestom, djecom, itd. Ne mogu vam ništa drugo poručiti nego da ne pristajete na ucjene i da uvijek tražite svoja ustavna i ljudska prava. Nastupilo je vrijeme terora, i nikakav izgovor nikomu ne bi trdbao biti da je to u redu jer se i druge u drugim zemljama terorizira.

Polako će nastupiti i vrijeme nestašice novca, gladi i posvemašnje nesigurnosti. Razmislite nije li cijena koju sada plaćate za svoj osobni mir ipak previsoka s obzirom na pogoršavanje svih osnovnih uvjeta normalnog života i rada koji je već sad sasvim narušen.

Medicinska maska se koristila u Guantanamu kako bi kod zarobljenika otežala disanje i stvorilo traumu?!

I.R.

HOP